Цитирай Първоначално написано от S8S Виж мнението
Denzo: След като ти е неприятно тя би трябвало да се съобрази с теб по някакъв начин. На дали на нея ще и е приятно ти да си пишеш и да се чуваш с бившата ти.
Пък и какво общо иска да има с някой, който до 1-2 години вече може да е женен и да има деца дето се казва?!
Здравей - здрасти с бивши съм съгласен, но така всеки ден да си пишат и тя да го пита "Защо е важен човек за нея?!" как мислиш...дали е естествено и нормално.
Ако момичето ти е свястно ще прекрати отношенията си с въпросния, щом всичко е приключило не виждам къде е проблема.
Не става въпрос да я ограничаваш, а това, че ти се чувстваш зле от цялата тая работа. Ако ти си и приоритет и те обича...ще спре. Ако ли не...замисли се два пъти. Днес бившия, утре колегата ти от работа...мисли и в бъдеще.

Гледайте си приятелите, които имате сега бе, момичета. Какво се сте втълпили в бивши или други, които харесвате тайно и ги заглеждате. После пък момчетата били виновни, ние сме се заглеждали по други и т.н.
Едно момче...никога не би ревнувало без причина. Ако за вас това е "сладко", за нас не особено приятно чувство. А колкото повече продължавате, толкова по-бързо ще дойде края. Както при момичетата е важно да са единствени...така и при момчетата.
Ами както казах, аз с бившите си не поддържам контакт заради приятелката ми,защото тя ми каза да не го правя,още повече,че ми каза да не лайквам снимките им,не ми беше никакъв проблем това,но смятам,че моето си е по-сложно и си е по нормално да ревнувам. Мога да се съглася само на чат с него.Нищо друго към този момент. Такива разговори,излизания - не,мерси.Относно това не може да ми изневери,това го изключвам напълно,тя ме обича повече от всичко,а никой не казва такива думи напразно.