.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Натрапчив сън

Здравейте пиша в този раздел, тъй като не бях сигурна къде точно е адекватно да пост-на въпроса си.От известно време насам, може би 6-7 месеца редовно сънувам момиче, което съм сигурна, че не познавам и не съм виждала никога. Сънищата ми са много реалистични и натрапчиви. Общо взето всеки път едно и също- сънувам,че е адски красива,целува ме и се будя? WTF?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    много скучен сън
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Е само тва ли? В съновниците пише че ако сънуваш целувка - значи че някой приятел ще те предаде.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Bisha Виж мнението
    В съновниците пише че ако сънуваш целувка - значи че някой приятел ще те предаде.
    Аз пък и още много други неща съм чела за това.
    Авторке,по принцип е прието виждането,че човек може да сънува само и единствено хора,които е виждал/срещал.Разбира се,изключения има-например аз съм сънувала и съм говорила насън с хора,които съм виждала само на снимка.Не се притеснявай,не отдавай толкова значение.Сънищата са вид реакция на подсъзнанието на човека,има смисъл в тях,но не е закон той да се търси.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от siwa_koala Виж мнението
    Здравейте пиша в този раздел, тъй като не бях сигурна къде точно е адекватно да пост-на въпроса си.От известно време насам, може би 6-7 месеца редовно сънувам момиче, което съм сигурна, че не познавам и не съм виждала никога. Сънищата ми са много реалистични и натрапчиви. Общо взето всеки път едно и също- сънувам,че е адски красива,целува ме и се будя? WTF?
    Е*е ти се че чак бълнуваш

не мисля,че е необходимо да правиш психологически проекции,чувствам се напълно сексуално задоволена )
    мисля,че намерих отговора на въпроса си
    благодаря за отговорите ви,оценявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си