- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой идва с нас лятото?
С нютон на палатка и на стоп за пътеществие из България.
А може и извън.
Темата е преместена в правилния раздел.
Последно редактирано от Indistinct : 01-03-2017 на 14:37
аз идвам да *цензура* попа в палатка
Модерирано.
Последно редактирано от Indistinct : 01-03-2017 на 17:02
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Най-малкото заради отговорите темата трябваше да бъде в Кофата.Бъди по-съобразителен, Кораб.
вече си приготвих светена вода да подмия *цензура* на попа преди да го *цензура* че да няма греховност в моите действия.
Модерирано.
Последно редактирано от Indistinct : 01-03-2017 на 16:59
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За този философски акцент ли ми говориш? ^
Хайде, попада и в графа забавления от този раздел. Но само да не сте се забавлявали!
Защо? Ще се превърнеш тайно в мечка стръвница и ще ни изядееш?
За тук ли смайлгър изченза някъде? Ни помен...
ще го решим някак :Д
Защо на стоп?
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Набелязвайте цели и тръгваме, ама с колата. При 5 човека излиза около два пъти по-евтино от влака.