Супер профански изказвания има в тая тема...Вземете кажете нещо по-смислено от "Грозна ли си? Трол ли си?"
До авторката: Не си първата 19-годишна без гадже, така че по-добре спри с изказвания от сорта на "Мислите ли, че щом не съм си намерила до сега някога ще си намеря?" че и за по-тежки случаи от теб се сещам...Общо взето си си спестила малко или много безполезни и безнадеждни училищни "връзки".
Това "как се намира гадже" не става просто ей така, трябва да излизаш и посещаваш места, пък вече чиято личност ти хареса и ти направи най-голямо впечатление и не е нещо, което срещаш на всеки ъгъл - него (някой по-специален ). Но ако си се насочила към дискотеката за СЕРИОЗНА връзка...аз лично не ти го препоръчвам. Не казвам, че по дискотеките няма и сериозни хора, просто моя кръг от приятели се състои от свестни и сериозни хора, които предпочитат други места и не ходят по дискотеки, и такива, които ходят, и малко или много са си изпатили от "дискотечните връзки". Разбира се, това е мое мнение и го казвам само аз.
Това, че нямаш проблеми не го вярвам, защото всеки си има. Да, гаджетата наистина носят "проблеми", като цяло не е лесно да съжителстваш с коренно различен от теб човек. Но просто да казваш, че нямаш проблеми, а си търсиш...малко е странно.
Относно грима...само ще кажа, че има наистина много мъжки индивиди, които си падат по естествени момичета, които не носят грим. Според мен е хубаво да се научиш на някои хитринки с грима, все пак той е създаден за да поправя малки несъвършенства. Да не говорим как ако си слагаш малко грим (правилно) ще се почувстваш по-добре относно външния ти вид и ще си по-самоуверена, ще прави впечатление, че се грижиш за това как изглеждаш и че не си занемарена. Просто е хубаво да обръщаш внимание на външния вид. Момчетата като цяло си падат по по-самоуверени момичета, които обръщат внимание на това как изглеждат, ест не прекалено много, или пък такива, които изглеждат така сякаш са си потопили лицето в кофа с боя (което не е рядко срещана гледка в днешно време...).
Наистина, както Smrazqvashta каза, само тъпанар би се подиграл на това, че си девствена, и всъщност момчетата (това съм го чувала от не малко XD) предпочитат девствени момичета, просто защото така виждат, че не се зарибяваш с тях само за секс (щото и това се среща често в днешно време...) Абе това си е някакъв техен индикатор, девствеността не е нещо, което трябва да те притеснява.
Общо взето това ти препоръчвам, както и да не ги слушаш тея профани, дето един свестен съвет не могат да дадат. Пък дано по-скоро намериш твоя човек