здравейте.

Не знам какво става какво да правя.. от няколко години направо все едно "седя на едно място" и не мърдам .. никакъв прогрес(освен в работата)...

какви ли не опити съм правил да комуникирам, звъня, пиша, моля, предлагам...никакъв ответен отговор.. толкова ли съм противен? или съм заобиколен само от такива хора..

1,2,3,години минаха от тъпото даскало.. след него нещата се промениха тотално.. бумм бомба все едно.

Да не говорим за момичетата с тях съм изгубил какъвто и да е било контакт и се отчайвам направо...

Тръгвам да пиша кой на някой познат две-три думи и тва е.. тръгвам да пиша на някое момиче пълен игнор.....

Спортувам, тренирам, работя,Гледам да излизам от време на време, но винаги излизанията с тези " приятели" все едно насила стават нещата.. няма го Това приятелство единия да реши някаква тъпа Идея и другите да го последват..ей така за майтапа, да е весело..

Кво става бе хора само при мен ли е така, всички са едни сдухани никой не обелва дума,зяпат в телефоните, думите с Ченгел ги вадя..