До болка ми е познато и все не мога да свикна по този начин.
Вината не е нас, това мога да ти кажа. Дали фейсбук, дали толкова си могат, в крайна сметка масово се получава това, което описваш. Затова не ми харесва тук, хората станаха много дръпнати, затворени, лаконични, прагматични в отношенията си с хората и твърде много се повлияват от чуждото мнение.
А става дума за комуникация, за един истински разговор, нищо повече, на мен това ми липсва, а не ми е нужен алкохол, за да говоря за това, което мисля, чувствам или усещам. Тъжно е, излиза, че хората са по-склонни към истински разговори, когато са пияни или надрусани.
Не се отчайвай, има хора и хора, ще се появят, използвай ситуацията, за да прогресираш и бъди чист пред себе си, че каквото зависи от теб - правиш, каквото не - правиш си правилните изводи и се учиш от трудностите, това е ценното, което можеш да вземеш. Не знам при теб как е било, но аз по природа съм много общителен. Просто се обгради с позитивни и мислещи хора и всичко ще е наред. Що се отнася до жените, идва момент, в който си се наиграл, омръзнал ти е омагьосания кръг с еднодневки и гаджета за Х време(не ги наричам връзки, защото връзката би трябвало да означава душевно свързване на метафизично ниво, а не кула построена на взаимно устройване по отношение на борбата с чувството за самота и ебане, ебане и пак ебане...)
Не се отчайвай, ще се наредят нещата, сега си в момент на осъзнаване и съзряване, важни са точните изводи и да се учиш от грешките, пък да се надяваме, че ще се появят хората, които липсват.