.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Възможно ли е?

Здравейте, момче съм на 20 години. И въпроса ми е малко смешен, но все пак...
    Лизах приятелката ми и тя после ми направи свирка, но ме свърши на ръка. Избърсахме се с салфетки до колкото можахме и тя взе да си слага прашките и да търси коя им е лицевата страна, без да си е измила ръката.
    После след някакво време влезна и се изми отдолу, та според вас можели нещо да е станало? Знам че се психясвам, но ...

Голям фен
    Няма как да е станало каквото и да било

Голям фен
    Абе ти как преди няма и година си бил на 17, а сега вече си на 20 . Както и да е, вземи попрочети малко за секса и болестите предавани по полов път, преди да правиш каквото и да било.

trole

гаджето ти иска да получава детски (ром ли е?)

тайно без да видиш на секундата е взела от потенциалните ти деца с пръст

и сега е бременна

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Абе ти как преди няма и година си бил на 17, а сега вече си на 20 . Както и да е, вземи попрочети малко за секса и болестите предавани по полов път, преди да правиш каквото и да било.
    Честно казано не ъсм нито на 17 нито на 20 просто не искам да се зане с точност, но е нещо по средата.
    Аз за болестите предавани по полов път бая се образовах, ако говориш за минали теми, а колкото до тази просто ми е притеснено малко, тъй като и 1 сперматозоид може да направи проблема тъй като и наближава овулацията, а както занем в такава среда те живеят до 3-4 дни.

Голям фен
    В каква среда живеят 3-4 дена бе. Няма и процент възможност да е бременна. Не те знам какво си чел, ама не е била много достоверна информацията май, май

Sweet jesus, моля се това да е трол че иначе.
    Виж според мен може да е бременна, кожата на ръката й е попила сперматозоидите и се е оплодила.

Цитирай Първоначално написано от Bisha Виж мнението
    Sweet jesus, моля се това да е трол че иначе.
    Виж според мен може да е бременна, кожата на ръката й е попила сперматозоидите и се е оплодила.
    Не не съм трол. И няма нужда от ебавки.
    Питането ми беше дали има някаква вероятност, ако си е пипнала гащите с не напълно изчистени ръце и да стане нещо. На мен също ми звучи абсурдно.. НО ...

sleepers
    Guest
    С такъв акъл добре, че не бързате да се размножавате.

Бива ли да сте толкова прости !

Добре променям, кожата й някак си е попила от гащите й, сперматозоидите са се предвижили нагоре и вече е бременна.
    Осъзнаваш ли колко е абдсурдно наистина?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Аааа ако на сперматозоидите любимия филм е Катерача, значи е бременна !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си