- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнение?
Здравейте това за което ще пиша ще се стори малко глупаво , но ми е малко притеснено!
Досега никога не ми се беше случвало затова и се притеснявам
Преди няколко дни го правихме с приятеля ми с презерватив (той никога не свършва в него) и докато бях върху него забелязах върху космите на члена му течност притесних се и го питах от къде е това , а той ми отговори че това не е от него а от мен и че той нямало как свърши без да разбере, след това махна преверватива и в него нямаше нищо (свали се трудно)
напълни го и с вода за да ми докаже че не е скъсан и нищо не потече,та според вас има ли вероятност да е свършил без да разбере и да се е стекло или наистина е било от мен.
Няма за какво да се притесняваш.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
И аз така мисля,но все пак реших да споделя и може би да ми стане по-добре![]()
отделно въпросната течност , като сперма ли беше на цвят и имаше ли количества , защото първо свършване няма наистина как да не го усети и прочие , камо ли така , така че наистина няма какво да те притеснява.
Ами беше леко бяла и леко течно г/д като бяло течение и изглеждаше все едно съм се избърсала по него. И приятеля ми ми каза че нямала миризмата на сперма ами на моята течност
ето ти го и отговора , така че дишай спокойно отделно не се хваща толкова лесно един ден когато се опиташ да забременееш ще видиш , че даже директно празнене не върши работа от първия път , не че ти го препоръчвам напротив! Просто един презерватив си е супер кофти че убива кефа , но няма как , виж ако той може да се контролира и си близо до цикъл 5 дни или по-малко пробвайте без да видиш кефа!