.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Ъъъ...

Question Ъъъ...

Хора имам въпрос!?Мога ли да се отворя с пръсти?Смис още не съм го правила с момче ,но съм пробвала с пръсти.Ддз не ми беше чак такова удоволствие но сега се замислям тааа......???

Мога да помогна ако желаеш. Или поне само за компания :P

Хахах, на колко години си и защо не си слушала в часовете по биология? Вземи прочети малко Wikipedia, "отварянето" няма да ти е приятно.

Можеш попринцип, ама за какво ? Изчакай си да си изживееш първият път и всичките драми по него

Мега фен Аватара на solo_
    ми незнам то най добре да се отвори сама че пред момчето може да се претиснява и да стане нешто геладй как става и се отвори сама сас нешто сас формата на член ама гледай да е малко штото парвия пат не е най приятното усештане и даже е гадно ама после поне ште знаеш за какво става вапрос и няма да се претисняваш пред момчетата и ште си свикнала
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Цитирай Първоначално написано от mikity_sladky Виж мнението
    Мога да помогна ако желаеш. Или поне само за компания :P
    Go kill yourself.
    По темата - зависи колко пръста? И да може, признака е че ще има малко кръв.

Ама на момчето какво да кажа като го направим?Смис той ще пита?Какво да кажа ,как да му обясня?

Мега фен Аватара на divergent
    Супер безсмислено е да го правиш. Предполагам е защото не искаш първото ти момче да разбира, че си девствена? На колко години си? В днешно време си е направо рядко срещано едно момиче да е девствено и едва ли някой ще ти се подиграва, по-скоро много ще се изкефи.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Супер безсмислено е да го правиш. Предполагам е защото не искаш първото ти момче да разбира, че си девствена? На колко години си? В днешно време си е направо рядко срещано едно момиче да е девствено и едва ли някой ще ти се подиграва, по-скоро много ще се изкефи.
    нешното време е саштото като придишното време просто мозацити на бабити са искофели и немогат да се сетят и да разкажат за технити младини штото не се сештат иначе да неска е сашто като преди и не се наблюдава ништо лошо според мене и точно зариди кухити мозаци бабити немогат да се сетят и затова са трагнали да читат безмислици като морал и сякакви глупусти се пак секи е свободен да праве каквото се иска кадето си иска и когато си иска се пак тялото и живота са си негови иначе аз не бих се израдвал да ми се стичат кравишта по к*ра и писаци вав ошити штото е тапо претпочитам чистата и хубава работа а не да се претиснявам дали я боли или не е вав саштото време да се стичат кравишта и тя да вика иначе то може да не е заради искофелити мозаци просто те вече знаят чи така или иначе никои няма да ги погледни и затова са трагнали да се правят на детствени просто не виждам никакав смисал вав цялата тази история

по темата - чустото е гадно сас прасти затова пробвай с анатомияна на някой маж или нешто подобно на мажки член штото се пак това е нормалното проваи с нешто подобно на член
    Последно редактирано от solo_ : 01-16-2017 на 07:35
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Аз не питам дали да го правя или дали да го направя.Смис като сама си правех с пръсти не бях запозната с тез работи и затова сега питам

Мега фен Аватара на Rabalka
    може да си се отворила а може и да не си

Цитирай Първоначално написано от QueenMar12 Виж мнението
    Ама на момчето какво да кажа като го направим?Смис той ще пита?Какво да кажа ,как да му обясня?
    Много ме съмнява да те пита каквото и да е, но ако все пак стане - казваш си му че сама си се задоволявала или нещо подобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си