- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да забременея, ако...
Възможно ли е да забременея, ако съм 5-6 дни преди овулация и той е свършил в мен?
Ако е свършил в теб,има вероятност винаги,колкото и малка да е.А овулацията как си я следиш,че знаеш толкова точно?
Имам един календар, според който следя, приблизително ден-два да съм объркала, но е точен, според него следя и цикъла, на датата, отбелязана, че трябва да ми дойде цикъла, ми идва.
Та..понеже свърши в мен и...не знам дали е възможно да се забременее без да съм в овулация...
5-6 преди овулация е много рисково - може да даде отклонение и да овулираш и по-рано - гадовете живеят няколко дни вътре- вземи ескапел по-добре
след овулация до към края на менструацията сте в безопастност ( до колкото може да сте .... ).
вземете мерки, ако наистина не искате деца и внимавайте
бтв, не разчитайте на календар само, следи си секрета също и температура ако можеш да мериш поне един месец всяка сутрин в определен час преди да станеш от сън, води си дневник на темп и секрет и кога си правила секс
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
:д
и аз това си помислих
само ще споделя, че и ескапел невинаги помага
да си знаете
^^ мда , ама в нейния случай - овулацията, ако не е дошла - просто няма да дойде ...
иначе поколението нямам против, ама тея животни с опашки са половин хора :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...