Здравейте Има едно момче .. което ми изглеждаше симпатично .. той работеше в един хранителен магазин. Преди почти месец реших да му намеря фб .. е намерих го и му пратих покана .. на 25 той ми написа "Весела Коледа" и така почнахме да си пишем всеки ден. Винаги той пръв ми пишеше .. е влюбих се в него. Обаче гледам постоянно добавяше момичета във фб и леко се дразнех .. но ако беше само да ги има в приятели няма проблем. И вчера ми прати един скрийншот .. пишеше си с мен и още 3 момичета .. и аз му викам да не би да е женкар и той ми вика не може ли да има приятелки тва не значело че е женкар и после вика че две от тях им пишат по-така .. показа ми част от нещата .. а през това време на мен ми викаше принцесо .. че съм била негова и такива .. но пък тези момичета не са от нашия град. Забравих да кажа че аз съм на 17 а той на 23. Не мога да спра да мисля за него. Вече не ме е толкова яд за това. Но .. като знам и ние кви глупости си писахме с него .. вярно няма приятелка и може да прави квото си иска ама .. кой знае и на още колко пише .. Но пък не мога и да го игнорирам той не спира да ми пише .. а и като ида там дето работи ... кажете ми какво да правя да се откажа ли от него или? Вярно и аз си пиша с момчета ама не и глупости .. смисъл от рода "кп","как си". Какво е вашето мнение?