Грозен, не съм сигурна, че си ме разбрал по правилния начин, макар че за тва съм съгласна, че аз съм се изразила по кофти начин. Не съм спала с много мъже, визирам и приятелите си, и познати и така нататък. Реално имам само един авер, който е очесал бая момичета и съм далеч от спала с Казанова или Митьо пищова, ако така повече ти харесва и ще ме разбереш по-добре.
Не използвам връзката си, за да се оправдая - една връзка не пречи, ако си харесал някого. Винаги можеш да го зарежеш, без да си изневерил, никой не те е вързал. Даже развода по взаимно съгласие струва около стотина, сто и петдесет лева. Нали, въпроса е вече струва ли си или не. Въпроса не е и там, дали ще ми пречи, че ще бъда първа на девствено момче. Това никога не е проблем, защото хората имат усти и говорят. Не бих била дама на които и да е непознат, защото е непознат, бих била дама на приятел, познат, на братовчед, на брат си, ако имах такъв. Не знам що си мислиш, че лъжа. Въобще такава покана за всяко момиче означава адски много и е адски мил комплимент. Означава „Бих искал да сподела завършването си с теб.“, пък ако ще и втори, трети и десети вариант да съм. Бала не се върти около секс, не се върти около това кой с кого е отишъл и така нататък. На бала затваряш и изпращаш един цикъл, едни четири/пет години от живота си, посрещаш новата страница. Много е грозно да смяташ, че става въпрос само за секс. Отделен е вече въпроса, че аз не исках да се виждам с класа си, а исках да си споделя момента само със семейството - има и такива хора.
И сам виждаш, че автора далеч не търси секс, а съвет за дама. Търсиш под вола теле.