.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Точно пък още 5 човека освен мен и дивергент ти обясниха, че на никого не му дреме. :д
    квак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Точно пък още 5 човека освен мен и дивергент ти обясниха, че на никого не му дреме. :д
    Цитирай моля - аз такова нещо не видях в тая тема !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Никакво значение няма на колко години е мацката. Идеята е да е някоя, с която ти е готино и се забавлявате и после да си гледаш снимките с кеф, че си бил с човек, с който се чувстваш яко. И всъщност няма да те върнат от бала ако си без дама, така че не се впускай в чак такива издирвания.
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    wtf бе хора, на моя бал почти нямаше хора с дами/кавалери, освен тези от випуска ми, които си бяха двойки така или иначе

какви са тези филми, на никого няма да му направи впечатление ако отидеш сам на бала си...

да си търсиш гадже специално за бала звучи много по-смешно и жалко отколкото да отидеш сам
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    бля бля бля
    ако в клас всички са толкова задръстени, че единствения им шанс да чукат е на балът, вероятно ще му се подиграват
    ама не знам дали в случая подобни задръстени съученици са критерий, с който да се съобразяваш
    тоя бал е една вечер и единствената разлика между него и ходенето на диско е, че си с костюм
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    няма никаво значение
    Аз кат завървах познавах хора дето си имат гаджета ама въпреки тва на бала си ходеха с братовчедки или общо казано роднини, даже такива дето са имали по много гаджета пак бяха с роднини. Някои се хващаха с такива от класа колкото да минат там... Всъщност няма никакво значение тва, поне за мен. А това кой на кого щял да се подиграва пък дори да не било пред него, хахаха, заслужава ли си да се коментира изобщо?
    Ако си решил да правиш секс или нещо такова... D накъдето изби грозния това вече е друга тема, но не виждам защо трябва да се обвързват нещата
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Я пък нямах дама за моя бал и какво от това, беше си гадно, ама аз съм свикнал!
    5 са точно. :д Освен мен.
    квак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    #когато-жена-обяснява-на-мъж-кое-не-било-проблем-за-него

Ударила си дъното тори !
    Никой друг мъж не потвърди, че съветите на тори са полезни (защото не са) !
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    5 са точно. :д Освен мен.
    Не точно...
    Ти видя ли какво написах?
    Цитираш ми две жени, един стар профил, изваден от мазето от някой специално за темата и папугай, който никъде не казва "тори права си" или нещо подобно !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си