.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Как да си изпълнявам режима ?

Здравейте значи сега съм на режим за качване на маса и как знаете трябва да се храня с доста калорични и протеинови храни. Обаче ето го и проблема:
    От около месец вкъщи не се готви нищо освен някви супи и зелета с които изобщо не мога да натрупам маса. Всеки път като кажа на наще да сготвят понякога я някакво пиле , я телешко или нещо по калорично винаги трябвало да доядеме това а готвят едно и също. На мен ми втръсна вече и като ме питат понякога дали съм се наял най-често им викам ама аз ядох ли нещо изобщо та ще ви помоля за някакъв съвет как да си спазвам режима при тия работи у нас. Не сме някви бедни но се чудя как
    тия хора се наяждат като това нито е ядене нито нищо...

купи си дюнер или си готви сам

Цитирай Първоначално написано от foreversmall Виж мнението
    купи си дюнер
    Правя го всеки ден но у нас друго не се готви

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    От около месец вкъщи не се готви нищо освен някви супи и зелета с които изобщо не мога да натрупам маса. Всеки път като кажа на наще да сготвят понякога я някакво пиле , я телешко или нещо по калорично винаги трябвало да доядеме това а готвят едно и също. На мен ми втръсна вече и като ме питат понякога дали съм се наял най-често им викам ама аз ядох ли нещо изобщо та ще ви помоля за някакъв съвет как да си спазвам режима при тия работи у нас. Не сме някви бедни но се чудя как тия хора се наяждат като това нито е ядене нито нищо...
    Дърти са и затова се наяждат с малко. Ако имаш повече пари си купувай пържоли и си ги печи.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

He е това пич готвят в изобилие попринцип. А за пари ми дават ми към 7 лева но трябва и да се вечеря и закусва. По добре ще е да мина на трева и вода по ще ме нахранят от това сигурно и как ще качвам маса с тоя режим и тва хранене просто.....

Мега фен Аватара на Rakshy
    пишеш кат 13 годишна курва ревяща за кур

били му давали по 7 лева - ми яж бе, путкамайна, кой те спира

ако намериш месарница няква добра може за 7 лева да си намериш кг пилешко, аре не кг ама 800гр със сигурност, да не говорим, че постоянно нещо е намалено някъде - преди 2 седмици някъде съм сигурен, че свинските котлети бяха намалени в БИЛЛА. просто гледай нещата, купувай си и си прави. На майка ти ще ѝ стане тъпо и ще иска тя да ги прави и готово

вкарай малко усилие като искаш някви резултати
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Точно това правя се иначе свинско не ям въобще нито кайма и такива неща. Иначе винаги гледам да си взимам телешко или пилешко

Мега фен Аватара на Rakshy
    ше почнеш
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Почнах вече почнах да си взимам всеки ден цяло пиле един XL дюнер и отделно ако мога KFC или пица Маргарита

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Почнах вече почнах да си взимам всеки ден цяло пиле...
    Как го готвиш?
    Пържолите стават много по-бързо.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

то със 7 лева на ден напрао готово да си купува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си