.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    WIFIKRADEC
    Guest

БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ

Онзи ден ми излезе случайно в олк-са обява за безплатен интернет, разгледах го беше антена която разкодирвала и прихващала уайфай в радиус 4-5 километра. Като цяло има доста обяви и всички са представени със сензационни заглавия и описания, потърсих из нета със снимката излязоха ми същите антени като в сайтовете за такава техника са представени като антени за интернет и не се споменава това за разкодирването и прихващането на всякакви мрежи. Като почнат най-евтини от 20-тина лева минават над 100. С най-различни мощности и глупости. Има ли полза наистина от такава, заслужава ли си, кое е добре да се гледа при покупката мощността, големинат на радуис от който прихваща ?

Супер фен Аватара на nexttt
    това за разкодирването е пълна простотия
    имах възмоцността да пробвам една така,компютъра забиваше след 30минутно 'разбиване' на паролата
    единствено,служи като тип усилвател за търсене на wifi сигнал

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Антената може и да става, ако е качествена. За разбиването на кодирано wifi забрави.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от nexttt Виж мнението
    имах възмоцността да пробвам една така,компютъра забиваше след 30минутно 'разбиване' на паролата
    ако софта е ползвал процесора, много ясно, че ще забива

Повече от фен Аватара на michaelis
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Антената може и да става, ако е качествена. За разбиването на кодирано wifi забрави.
    Hacking WPA / WPA2 in Backtrack 5 R3 [HD + Narration]
    https://www.youtube.com/watch?v=zAh0yQdLXDc

разбира се, че става само, че му трябват пособията за това и си е играчка ако не го мързи .....
    аз съм отварял WEP но това е лесно с WPA и WPA2 е малко точилка, трябва *.cap файла се качи в нета на едни клъстър сървъри където си си "забравил паролата" плащаш си и си я получаваш обратно
    Последно редактирано от michaelis : 12-11-2016 на 20:15
    Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
    - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..

Пропуснал си най-доброто wpa crack cluster
    или cloud crack .
    Към автора : стига бе човек за 20 лева на месец ли си

Супер фен
    коментирано е в края на статията в последния линк.

Иначе да, предполагам глуповати пароли бол има в обсег на антената, и принципно така може и да си заслужава.

Много ми е интересно защо според теб е невъзможно да се разбие парола на WiFi Момче, не знам в кой век живееш, но купи си наръчник за ИНТЕРНЕТ Мога да ти кажа дори безплатни приложения за телефон, които могат да свършат тази децка работа!

Има и други видове защитаване на на wifi чрез пароли, но повярвай ми никой "цевилен" не би го направил!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    @Genasis

Програмите, които можеш да ми кажеш ползват метода на "грубата сила". При една добра парола (дълга, с малки и големи, букви, цифри и специални символи) ще трябват месеци, дори може и години за да я спипа. Един добър рутър няма да те остави да опитваш толкова дълго. Повечето добре защитени рутъри са и със списък на допусканите MAC адреси. Там дори няма смисъл да опитваш. Така, че гледането на хакерски филми, не е като истинското хакване.

Желая успех на тези, които решат да пробват.
    Последно редактирано от dimitar_ak : 01-11-2017 на 18:46

@Genasis

Програмите, които можеш да ми кажеш ползват метода на "грубата сила". При една добра парола (дълга, с малки и големи, букви, цифри и специални символи) ще трябват месеци, дори може и години за да я спипа. Един добър рутър няма да те остави да опитваш толкова дълго. Повечето добре защитени рутъри са и със списък на допусканите MAC адреси. Там дори няма смисъл да опитваш. Така, че гледането на хакерски филми, не е като истинското хакване.

Както казах .. този метод работи при не толкова добре защитени рутери. Докато бях в Слънчака си закупих едно приложение от един американски програмист и където и да съм отишал където и да съм седнал на кафе се сдобивах с паролите на рутерите около мен!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    @Genasis

брутфорс от години не се ползва и причината е, че има много по-лесни и бързи начини
    прихващат са пакетите и ако не си със скъп рутер поддържаш криптирането им, става за 10 минути
    пък да не ти казвам, колко лесно се клонират Мак адресите на машините
    след това и филтрирането по мак адрес не помага и казваш здравей на параноята

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    брутфорс от години не се ползва и причината е, че има много по-лесни и бързи начини
    прихващат са пакетите и ако не си със скъп рутер поддържаш криптирането им, става за 10 минути
    пък да не ти казвам, колко лесно се клонират Мак адресите на машините
    след това и филтрирането по мак адрес не помага и казваш здравей на параноята
    Добре аз не мога да разбера как разбивате паролата на wifi точката директно с брутфорс. Аз винаги я прихващам (4 way handshake) и след това си я троша офлайн .

Ако искаш нещо за разбиване на пароли което да работи и да е безплатно ето ти една програмка WiFi Map - пароли Безплатно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си