Днес дойде на работното ми място. Извика ме, а аз доста се дърпах. Колежките не знаят за какво става въпрос и ми казаха да отида. Първо преведох един разговор с чужденец, а след това си влязох обратно. Молеше ме настоятелно да изляза замалко и аз му казах той да влезе, но накрая пак колежките ми ме изпратиха отвън. Каза ми, че вкъщи имало някакъв технически проблем и ме попита защо не се прибирам. Аз му казах, че с такива отношения нямам желание да се прибирам, а и вчера по обяд съм била замалко. Той отново започна да се заяжда с мен и аз му казах, че ще влизам, защото ми е студено. Отново започна с тези неговите филми, нарече ме курва, а аз му благодарих, че точно той ме нарича така и му казах, че съм трогната. Той ми каза, че е разказал някои неща пред компанията му (съответно ме е изкарал най-долната) и само някаква жена ме била защитила. Аз се ядосах още повече за това кой знае какви ги е наговорил пред хората. Аа също ми каза, ще вече не може да се занимава с мен и няма да ми се бърка, да си правя каквото си искам. Аз му казах, че това, че е по-възрастен не означава, че винаги той е прав, а аз съм му виновната. След това си влязох на работното място.