.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Smile Първият път..

Здравейте. На 14 години без два месеца съм и искам съвет! Искам да попитам на колко години е приемливо или нормално да кажем, да се осъществи ”първият път”..

Когато психологически индивида е готов. Когато има сексуална култура. Когато физически се е развил. Поне на 15, 16.

Мега фен Аватара на divergent
    Няма определена възраст, но принципно по закон е след навършени 14 години. Иначе не съществуват понятия като приемлива и неприемлива възраст за това, така де, не е нормално в пети клас да се отвориш, но разбираш какво имам предвид - има възраст, на която си готова и такава, на която не си. Не трябва да бързаш, нито да се притесняваш, че си девствена, а повечето ти приятелки отдавна вече не са. Няма точна възраст, има точен човек.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на solo_
    вазраста не е от никакво значение
    просто като се почустваш готова и го пойскаш тогава можеш да го направиш
    по принцип секса сй е напално нормална човешка нужда и не би трябвало закона да те спира да се развиваш
    иначи според мене 15-16 някаде
    Let's ride the big rainbow to Gayland.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен на 17
    “In order to be irreplaceable, one must always be different.”

Автора: Бях при моя лекар скоро и той сам ми каза, че съм готова. Смятам, че и психически съм готова. Просто ме гони желание и любопитство, затова се допитвам до вас! Благодаря Ви за мнението!

Цитирай Първоначално написано от marchhela Виж мнението
    Автора: Бях при моя лекар скоро и той сам ми каза, че съм готова.
    По какви показатели го определи този лекар?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Автора: Бях при моя лекар скоро и той сам ми каза, че съм готова.
    Онемях.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Трол

Имах предвид моята гинеколожка

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    По какви показатели го определи този лекар?
    Както каза преди време една млада баба "Ми защо да не роди момичето. Дупенце има, гърдички има" (не можах да докарам циганския акцент). Та ставаше дума за 13 годишна родилка.

след 17.
    но имай предвид ,че правилния баланс на ИН и ЯН.понякога се достига след 30-та, а при някои никога не се достига

Самия факт ,че питаш значи не си наясно.

Имах предвид моята гинеколожка
    Първо беше лекар "той", сега е жена гинеколог... И разбрахме кого имаш предвид, обаче аз друго попитах - как разбраха, че си готова, какви са показателите?

Според мен няма точна възраст.Когато човек се чувства готов и когато има достатъчно добра сексуална култура и намери правилния партньор тогава е съвсем нормално да прави секс.

Абе то хубаво, когато се чувства готов и тн. ама не е и много нормално дори 16 годишна пикла да курвее наляво надясно пък какво пстава за 14.

Banned Повече от фен
    Ами когато ти се прииска неудържимо.

Супер фен Аватара на sladura89
    Здравейте. На 14 години без два месеца съм и искам съвет! Искам да попитам на колко години е приемливо или нормално да кажем, да се осъществи ”първият път”..
    МХм не те знам на колко си, на профила ти пише 17, ами тогава когато се чувстваш готова, и естествено след пубертета поне, демек на 12 години все още си дете и по-трудно биха се осъществили нещата, освен това младите не са особено запознати как да се пазят и не рядко се случва да се стигне до нежелана бременност, някакво заболяване или други проблеми, все пак трябва и да се пазите!

Цитирай Първоначално написано от Bisha Виж мнението
    Абе то хубаво, когато се чувства готов и тн. ама не е и много нормално дори 16 годишна пикла да курвее наляво надясно пък какво пстава за 14.
    За това написах,че трябва да има добра сексуална култура.И за мене не е нормално 12-16годишни да правят секс като луди,а колкото и да им се „иска неудържимо“ поне да се образоват преди това.

дори не е на 14 още -_- според мене не ти е времето момиче,обогати си малко знанията и тогава !

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    За това написах,че трябва да има добра сексуална култура.И за мене не е нормално 12-16годишни да правят секс като луди,а колкото и да им се „иска неудържимо“ поне да се образоват преди това.
    Ти кво разбираш ся така е модерно 12-16 годишни коври да са с по разбити гъзове от третокласен път. Мухахаха
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Защо винаги правенето на секс под приемливата за някого възраст е "курвеене"?

До авторката - когато се почувстваш готова. Когато сама го поискаш от човека до себе си, а не for the sake of it или защото те е уговорил да го направите. И определено не защото всички други така правят.
    Дори и да се разделите седмица/месец след това, поне ще знаеш, че си го направила с ясното си съзнание и никой не се е възползвал от теб.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Защо винаги правенето на секс под приемливата за някого възраст е "курвеене"?

До авторката - когато се почувстваш готова. Когато сама го поискаш от човека до себе си, а не for the sake of it или защото те е уговорил да го направите. И определено не защото всички други така правят.
    Дори и да се разделите седмица/месец след това, поне ще знаеш, че си го направила с ясното си съзнание и никой не се е възползвал от теб.
    Штото тука всички са моралисти и се праят на голяма работа.и сам сигурна че всички праят сичко ма се праят на интересни

AddieM
    Guest
    Съгласна съм с това, че няма конкретна възраст - когато се чувстваш готова. Но ти сама каза, че ти е любопитно и интересно - недей да правиш секс от любопитство, защото така много ще се възползват от теб. Изчакай момче, на което наистина имаш доверие и се чувстваш добре с него.
    А относно това, че си курва, ако нямаш 16 и правиш секс... проверете дефиницята на "курва" в речника

Цитирай Първоначално написано от AddieM Виж мнението
    А относно това, че си курва, ако нямаш 16 и правиш секс... проверете дефиницята на "курва" в речника
    Аз не мога да разбера защо думата курва се приема като нещо лошо и гадно, а думата курвар се приема като нещо готино и престижно каква е разликата между двете, ако някой може да обясни, защото аз не виждам такава дефакто!

Явно разликата е в това как приемаш нещата, а не какво значат наистина, защото и двете значат точно едно и също, но при жените се приема за гнусно и гадно, а при мъжете се приема за готино! Според мен това не е нормално!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си