.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Unhappy Проблем с бившата

Здравейте

Преди 4 години 9 месеца и 12 дена започнах връзка с едно момиче, от началото тя имаше проблеми с техните защото те не ме искаха но тя се обърна срещу тях стигнахме до полиции и т.н и останахме заедно, няколко месеца след това аз глупака започнах да не я ценя и да си правя каквото си искам и каквото аз кажех това да става, посягал съм и 2-3 леки шамара поради простата причина че ме е докарвала до такива нерви до който никога не съм стигал за 23 години, преди няколко месеца тя искаше да си сменя квартирата аз отказах и продължих да се правя на мъж .. на нова година трябваше да сме на гости но аз пак се направих на мъж и отказах, няколко дена по късно тя ме заряза и 20 дена д/г се мъчих да оправя нещата молих се плаках говорих с нея пътувах 150км до общежитието и и се оказа че тя не е там си е у дома, много късно си осъзнах грешките и от сърце искам да се поправя но тя днес ми каза следното " даже и да се върна при теб няма да ти имам същото доверие" а, аз си викам на акъла абе жена обичам те мамка му искам те в живота си ще се променя заклевам се .. днес даже ходих на църква помолих се свещичка запалих на обед НО вечерта отново се чухме и тя започна отново да ме напада и ми каза че ще останем приятели и ми обеснява за грешките ми, аз побеснях защото до преди 1 месец се смеехме заедно гушкахме се спяхме заедно и т.н и сложих в фейсбук статус " Край на връзката" защото просто акъла ми не побира как за толкова години връзка тя за 20 дена хем всеки божи ден я търся и я моля и обеснявам и всичко тя да ми каже това за приятелите, изпратих и 10-тина смса започнах да я храня и сигурно е бясна в момента, чудя се дали ако спра да я търся тя някой ден ще ме потърси и ще се замисли че опитах да оправя нещата или просто имам само празни надежди един ден тя да ме потърси, много ми е мъчно за нея, живея сам като се пребера вечер няма с кого да си кажа 1 думичка стоя сам самичък даже понякога на сила като се пребера към 19:00ч. лягам в 20:00 и заспивам за да не се чувствам самотен, моля ви за съвет какво да правя да имам ли надежди да я търся или да чакам какво да правя??

anonymous990763
    Guest
    През тези години, през които за теб всичко е било наред, тя вероятно е търсила причината защо изобщо е с такъв мъж. И когато ти си сгафил повече, тя най-накрая те е зарязала. За да си толкова твърд в едно решение, то трябва да има причина. В такива случаи "Мога да се променя" не е достатъчно.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Докато мислиш как да постъпиш с любовта на живота ти, може да поговориш и с психолог, а защо не и психиатър, защото се забелязват наченки на някакво раздвоение на личността ти.
    Los Merengues...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    съгласна съм, изглежда като да те е обичала и наистина й е дошло до гуша
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Всичко е свършило. Ей това с храненето и аз съм го правил но после съм съжалявал, виждал съм колко е било жалко и излишно, от злоба и безсилие. С годините го проконтролирах ама и станах по-суров. Някой като ми каже край и аз му казвам край, независимо какво точно искам, вече не се боря за никоя. Писнало ми е. И на теб ще ти писне.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Двадесет дни говорене и сълзи не са способнни да коригират грешки допускани в продължение на години.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Моля ви посъветвайте ме как да си я върна, един друг се наранихме много през последните 20 дни и когато и звънна винаги ми вдига и си говорим макар и понякога да ми крещи, днес тя ми каза " чакам да спреш с глупостите и да се успокоя" това какво значи? когато тя ми се разкрещя днес аз и викам " защо крещиш виж аз колко спокойно ти говоря" и тя спира да крещи

Цитирай Първоначално написано от tommy94 Виж мнението
    Моля ви посъветвайте ме как да си я върна, един друг се наранихме много през последните 20 дни и когато и звънна винаги ми вдига и си говорим макар и понякога да ми крещи, днес тя ми каза " чакам да спреш с глупостите и да се успокоя" това какво значи? когато тя ми се разкрещя днес аз и викам " защо крещиш виж аз колко спокойно ти говоря" и тя спира да крещи
    Не те знам колко си тъп самия ти и дали си способен да коригираш нещо въобще. Нещата се коригират с разговори, дълги, дълбоки, заключителни, поучителни, очи в очи а не по телефона или с чат.

В момента си пиша с нея в вайбър но тя само отг кратко " Не,Ок или незнам" и ми отг през 20 - 30 мин, незнам какво да правя, а и мисля че тук не е мястото където да се обиждаме а да си помагаме.

ето и последното което писахме

http://prikachi.com/images/546/9023546V.png

Тотален игнгор от нейна страна как да променя това? идея си нямам какви въпроси да и задавам да са кратки и ясни
    Последно редактирано от tommy94 : 01-21-2017 на 17:30

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Няма смисъл - най-добре се откажи!
    Защо се мъчите и двамата?!
    В момента си пиша с нея в вайбър но тя само отг кратко " Не,Ок или незнам" и ми отг през 20 - 30 мин, незнам какво да правя, а и мисля че тук не е мястото където да се обиждаме а да си помагаме.

ето и последното което писахме

http://prikachi.com/images/546/9023546V.png

Тотален игнгор от нейна страна как да променя това? идея си нямам какви въпроси да и задавам да са кратки и ясни
    СПРИ!
    По дяволите просто спри!
    Спри да се влачиш след нея като сопол, след като ти е била шута!
    И за двама ви е най-добре да прекъснете всякакви връзки по между си!
    Никакъв вайбър, скайп или ФБ, никакви "просто приятели", никакво "здрасти" или "ЧРД/ЧНГ"!
    Прави се сякаш тя не съществува! Така ще е най-добре и за двама ви и ще я забравиш най-бързо!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

За да е изтърпяла цялото това твое „мъжко“ поведение,„леките“ шамари и като цяло всичко това,което ти си й причинил значи те е обичала,но вече й е писнало от теб.Преценила е че няма смисъл да си хаби нервите и щастието,което живота й предоставя за да е с теб. Знам,че тва изобщо не ти помага,камо ли да ти даде надежда,но според мен каузата ти е загубена.Питаш се защо преди месец всичко си е било нормално-не,не е било нормално,просто ТИ не ги го забелязвал.
    Виж,не искам да те съдя или да ти давам ъкъл в живота-но моето мнение е,че си я загубил с отношение си към нея,а тя 4години наред е преглъщала и ето че е загърбила в началото и семейството си заради теб,но ти не си го оценил.
    Не мога да разбера защо я обиждаш с есемеси при това.Нея най-вероятно също я боли от раздялата,а ти угнетяваш допълнително ситуацията. Значи първо плачеш и се моли и обещаваш,че ще се промениш,а след това я обиждаш,а после се питаш,защо ти е казала,че няма да ти има същото доверие.
    Не искам да звуча злобно или все едно съм тук само за да те осъждам,но според мен заслужаваш болката,която изпитваш в момента.
    Моя съвет е:
    Остави момичето колкото и да ти е трудно и се опитай да продължиш напред без нея-всичко е загубено.И след цялата тази история имаш за урок,че НИКОГА повече не трябва да се държиш с една жена по този начин.

Щом всичко е загубено защо все още поддръжа контакт с мен макар и малък и ми каза днес "Чакам да спреш с глупостите и да се успокоя" това немога да го разбера

Няма ли как по какъвто и да е начин да оправя нещата ако трябва света ще обърна, това момиче направи нещата за който съм мечтал толкова години толкова ми е болно и мъчно...

Таз вечерчният ни разговор

http://prikachi.com/images/686/9023686Z.png
    http://prikachi.com/images/687/9023687Q.png
    http://prikachi.com/images/688/9023688z.png
    Последно редактирано от tommy94 : 01-21-2017 на 19:48

4 години и не знаеш нищо за нея??? Не знаеш какво харесва, не знаеш какви филми/ музика харесва? Това вече не е нормално. Евалата й правя че ти е била шута.
    Вместо да си заинтересован от нея, да говориш нещо за връзката между вас ти й задаваш някви плоски въпроси дето се задават на човек, който си срещнал току-що, а не с когото си имал 4 години връзка.
    Това има предвид под глупости, пишеш пълни глупости.
    Поне имай достойнството да й се извиниш че за 4 години никога не си се интересувал от нея.

Супер фен
    на 23 пише 'край на връзката' у фейсбука
    кво да кажа ебаси евнуха

Щом всичко е загубено защо все още поддръжа контакт с мен макар и малък и ми каза днес "Чакам да спреш с глупостите и да се успокоя" това немога да го разбера

Няма ли как по какъвто и да е начин да оправя нещата ако трябва света ще обърна, това момиче направи нещата за който съм мечтал толкова години толкова ми е болно и мъчно...

Таз вечерчният ни разговор

http://prikachi.com/images/686/9023686Z.png
    http://prikachi.com/images/687/9023687Q.png
    http://prikachi.com/images/688/9023688z.png
    Ти май си голям филмар, да не би "връзката " ви да е била чат връзка
    просто това което си писал е покъртително
    то просто е неадекватно

това момиче направи нещата за който съм мечтал толкова години толкова ми е болно и мъчно...
    гагагагаг
    ко толкоз е направило за теб
    вие един филм не сте гледали заедно

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Щом всичко е загубено защо все още поддръжа контакт с мен...
    Какъв контакт поддържа тя с теб?!
    Ти ѝ досаждаш и тя ти отговаря едносрично от чиста досада! Какво чакаш?! Да те напсува ли?!
    "Чакам да спреш с глупостите и да се успокоя" това немога да го разбера
    Чака да спреш да ѝ досаждаш! За да може и тя да си гледа живота! Тя не може да те търпи бе мен!!!
    Няма ли как по какъвто и да е начин да оправя нещата ако трябва света ще обърна...
    Няма шанс и няма смисъл, на никой не му пука, най-малкото на нея!
    Цитирай Първоначално написано от Bisha Виж мнението
    Поне имай достойнството да й се извиниш че за 4 години никога не си се интересувал от нея.
    За това е късно и няма смисъл вече - ако сега има достойнство, ще спре да ѝ досажда!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на Pug_306
    Късно те е оставила даже .... Ти толкова ли си глупав, че да удариш момиче ?!?

Мега фен Аватара на draid
    Човек който посяга на жената до него, отива да запали свещ. Неведоми са пътищата господни (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си