За да е изтърпяла цялото това твое „мъжко“ поведение,„леките“ шамари и като цяло всичко това,което ти си й причинил значи те е обичала,но вече й е писнало от теб.Преценила е че няма смисъл да си хаби нервите и щастието,което живота й предоставя за да е с теб. Знам,че тва изобщо не ти помага,камо ли да ти даде надежда,но според мен каузата ти е загубена.Питаш се защо преди месец всичко си е било нормално-не,не е било нормално,просто ТИ не ги го забелязвал.
Виж,не искам да те съдя или да ти давам ъкъл в живота-но моето мнение е,че си я загубил с отношение си към нея,а тя 4години наред е преглъщала и ето че е загърбила в началото и семейството си заради теб,но ти не си го оценил.
Не мога да разбера защо я обиждаш с есемеси при това.Нея най-вероятно също я боли от раздялата,а ти угнетяваш допълнително ситуацията. Значи първо плачеш и се моли и обещаваш,че ще се промениш,а след това я обиждаш,а после се питаш,защо ти е казала,че няма да ти има същото доверие.
Не искам да звуча злобно или все едно съм тук само за да те осъждам,но според мен заслужаваш болката,която изпитваш в момента.
Моя съвет е:
Остави момичето колкото и да ти е трудно и се опитай да продължиш напред без нея-всичко е загубено.И след цялата тази история имаш за урок,че НИКОГА повече не трябва да се държиш с една жена по този начин.