.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Възможно ли е да забременее ако е девствена ?

Здравейте днес с приятелката ми решихме да пробваме някои неща (не съм я отварял) просто реших да си го търкам във вагината и и изведнъж почувствах голям гъдел на члена и тогава сложих презерватив.. обаче на вагината й имаше капчици възможно ли е да забременее като девствена ?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Да може!
    Тая капчица може да се просмуче в организма и чрез кръвта може да стигне до яйцеклетката. Но не се притеснявай, ако не искаш детето, винаги можеш да я бутнеш по стълбите през 2-рия месец.

Мега фен Аватара на divergent
    Дори девствената ципа да не е разкъсана, пак има малък отвор, достатъчно голям, за да могат да се проврат през него сперматозоидите. Също при непорочно зачатие в 80% от случаите се заплождат тризнаци, така че почвайте да мислите имена.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Възможно е. Дори се е случвало. Има цяла поредица книги, написани по въпроса. Една от най-четените.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Възможно е. Дори се е случвало. Има цяла поредица книги, написани по въпроса. Една от най-четените.
    хахахха Ще ме уморите...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от adi_po Виж мнението
    хахахха Ще ме уморите...
    Наистина е възможно, тя тази девствена ципа според теб да не играе роля на тапа .
    Към автора- пич, шансът клони към 0, ама ползвайте презервативи, че да не се притеснявате после излишно

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Наистина е възможно, тя тази девствена ципа според теб да не играе роля на тапа .
    Към автора- пич, шансът клони към 0, ама ползвайте презервативи, че да не се притеснявате после излишно
    Нали се сещаш, че те не са го направили даже. Закво им е тоя презерватив, с вода ли ще го пълнят?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Нали се сещаш, че те не са го направили даже. Закво им е тоя презерватив, с вода ли ще го пълнят?
    Аз бях прочела, че капчиците били във влагалището, бе пак недоразбрала
    Иначе кво, ще си се пръскат с водичка, или ще си ги надуват като балончета .

Я по добре да ти направи свирка. Капчиците там са позволени навсякъде. Най-вече в устата.

Мега фен Аватара на draid
    За следващия път си купи отварачка!

АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ

Мисля, че така се правеха близнаци. Честито!

Защо всички се бъзикате с момчето? Ясно е, че има ниска сексуална контура... Не е нужно да се гаври с него.

Към автора - прочети в интернет за предеякулационната течност. В много малко от случаите тя съдържа сперматозоиди и може да се забременее. А в случая понеже не си влизал в нея, дори да си от малкото мъже, в чиято предеякулационната течност има сперматозоиди, шанса за бременност, ако въобще има такъв, наистина клони към 0. И се научете да ползвате презервативи, има болести и инфекции, които не се хващат по полов път, но могат да се предадат по полов път (пример: гъбички)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си