.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Angry Тъпия Фейсбук

Здравейте! Знам, че тази тема не е за тук, но искам да попитам нещо. Значи с моя приятел си махнахме фейсбуците, защото той само ми мрънкаше за него, даже той имаше по-голямо желание от мен да си го махне. Преди 2 седмици разбрах, че си го е пуснал и го попитах, защо ми казва, че не иска да има фб, а си го е пуснал.. Той ми каза, че не си го е пускал, и след малко го махна. Така предишната вечер, една приятелка ми каза, че той пак има фб и аз го попитах, защо на мен намила, като той постоянно си го пуска и той ми излезе пак със същото нещо, че не бил си го пускал, че от 1 месец нямал иконата на фб на телефона си и не знам си какво, че ако бил влизал, какво му пречило да ми каже. Та искам да ви попитам, може ли Феюбук сам да се възстановява, без да влизаш ?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Намерили сте за какво да спорите. Може да се влиза и без да има икона, но от фейсбук ли намерихте да се ревнувате.

Да, знам, че може и без икона да се влиза. Просто ми е интересно, дали може да се възстанови по някакъв начин без да си изписваш мейла и паролата?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не е възможно.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Повече от фен Аватара на MoonWatcher
    Цитирай Първоначално написано от lqlq_ Виж мнението
    Да, знам, че може и без икона да се влиза. Просто ми е интересно, дали може да се възстанови по някакъв начин без да си изписваш мейла и паролата?
    Не, не е възможно ако човек е излязъл от Фейсбук. Паролата е криптирана дори за сървърите, държащи банките с информация за влизане, и е достъпна само за потребителя. Накратко - не е възможно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си