Първоначално написано от golemiq_korab_minava :* радвам се , че се завръщаш Самият факт, че си от малкото, които още се връзват на тоя трол, показва колко си умен и мислещ самостоятелно ! Първоначално написано от HiddenName13 Ех че сполтена общност сте сформирали, чак ме радвате :* Иначе не виждам що хейтите на Убавия, троли си в граници сякаш? бройте ме до него, щото и аз съм Шейди фенче <3 Уж си нов потребител, а изглежда доста знаеш за форума - как така ?
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Грозния Уж си нов потребител, а изглежда доста знаеш за форума - как така ? Oт сега казвам, че това не съм АЗ
Първоначално написано от Dwyd96 Oт сега казвам, че това не съм АЗ Системата казва друго...
Първоначално написано от YoungBloodZ Системата казва друго... Много добре знаеш, че аз няма да ползвам моето IP за това Недей лъжи хората!
Първоначално написано от Dwyd96 Много добре знаеш, че аз няма да ползвам моето IP за това Недей лъжи хората! Сега кажи, че ти си Кевин от Мериленд, за да стане циркът пълен и да се посмеем задружно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Хаха, серизоно ли е имало толкоз жестоки тролове, чак и проксита да ползват
Виж "облака" с етикети
Правила