.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Да му купя ли подарък за свети валентин

Здравейте! Аз съм момиче на 17! Таа директно на въпроса - виждам се с едно момче от скоро. Не е ставало дума какви сме си. Прегръщаме се и веднъж ме е целувал по бузата. Аз много си падам по него. Та въпроса ми е дали е удачно да му взема подарък за празника на влюбените като не сме говорили какви сме си всъщност и няма ли да е неловко ако според него се окажем само приятели? Пс:понеже знам, че ще питате - той е на 18.

TonyНАЙКА:D
    Guest
    Ъъъ ... НЕ . Не купувай нищо.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Едва ли щеше някой да пита за годините Му, според въпроса, зададен от теб, но щом си решила да ги споделиш - добре. Не, не му взимай подарък.
    Los Merengues...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Защо пък да не му вземе? Щом е решила нека му вземе. Ако я харесва поне малко не мисля, че това ще го стресне или нещо такова. А и е добър повод да разбере, като "каква" я харесва.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Ако имаш желание да го зарадваш-направи го.Винаги съм била на мнението,че подаръците се правят не за да получиш нещо в замяна,а за да накараш някого да се усмихне-това е достатъчно за мен.
    Друг въпрос е дали ще ти пука,ако останеш разочарована после.Да не хванеш да съжаляваш,че си го направила или да ти е неловко,ако няма нещо към теб.
    От твоето мислене зависи.Прецени си.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Защо да купуваш подарък, най-добре му подари един секс за Св. Валентин - какво по-подходящо за случая ?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си