Здравейте

Преди 4 години 9 месеца и 12 дена започнах връзка с едно момиче, от началото тя имаше проблеми с техните защото те не ме искаха но тя се обърна срещу тях стигнахме до полиции и т.н и останахме заедно, няколко месеца след това аз глупака започнах да не я ценя и да си правя каквото си искам и каквото аз кажех това да става, посягал съм и 2-3 леки шамара поради простата причина че ме е докарвала до такива нерви до който никога не съм стигал за 23 години, преди няколко месеца тя искаше да си сменя квартирата аз отказах и продължих да се правя на мъж .. на нова година трябваше да сме на гости но аз пак се направих на мъж и отказах, няколко дена по късно тя ме заряза и 20 дена д/г се мъчих да оправя нещата молих се плаках говорих с нея пътувах 150км до общежитието и и се оказа че тя не е там си е у дома, много късно си осъзнах грешките и от сърце искам да се поправя но тя днес ми каза следното " даже и да се върна при теб няма да ти имам същото доверие" а, аз си викам на акъла абе жена обичам те мамка му искам те в живота си ще се променя заклевам се .. днес даже ходих на църква помолих се свещичка запалих на обед НО вечерта отново се чухме и тя започна отново да ме напада и ми каза че ще останем приятели и ми обеснява за грешките ми, аз побеснях защото до преди 1 месец се смеехме заедно гушкахме се спяхме заедно и т.н и сложих в фейсбук статус " Край на връзката" защото просто акъла ми не побира как за толкова години връзка тя за 20 дена хем всеки божи ден я търся и я моля и обеснявам и всичко тя да ми каже това за приятелите, изпратих и 10-тина смса започнах да я храня и сигурно е бясна в момента, чудя се дали ако спра да я търся тя някой ден ще ме потърси и ще се замисли че опитах да оправя нещата или просто имам само празни надежди един ден тя да ме потърси, много ми е мъчно за нея, живея сам като се пребера вечер няма с кого да си кажа 1 думичка стоя сам самичък даже понякога на сила като се пребера към 19:00ч. лягам в 20:00 и заспивам за да не се чувствам самотен, моля ви за съвет какво да правя да имам ли надежди да я търся или да чакам какво да правя??