.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да съм това, което искам?

Здравейте! Как сте? Добре?!... е аз не съм. Преди време в нашия клас имаше един пич, който караше скейт и мразеше чалгата. Аз бях като него... е, без да карам скейт, просто исках. Та този пич беше интересен, готин и определено беше най-известният в нашето даскало. И сега не си мислите, че той е бил от онези типове, които се перчат или се бъзикат с малките, напротив, той беше точно обратното. И тъй като ставаха разни неща с мен, той ме мислеше за глупав. Аз исках да му кажа, че искам да карам скейт като него, но ме беше срам и не само това, по-скоро ме беше страх, защото си мислех, че няма да съм достоен за него и неговите приятели скейтъри. И докато набираше слава , аз потъвах в калта. Целия ми клас ме мразеше... е, поне 99 % ме мразеха. А и в нас ставаха тъпи работи и беше... кошмар. Но едно нещо тогава ме утешаваше, казвах си, че той може да е известен, забавен, да кара скейт и всички да го уважават, но аз имам музиката. Да, точно така, музиката, защото аз бях влюбен (и още съм) в хип-хоп музиката и не говоря за 100 кила или Криско, а за real bg hop-hop-а. И така, минаха години, нашият клас се разотива на някъде и малко или много порасна, а аз вечно съм си същия - дребен, глупав, грозен, срамежлив, с малко приятели двойкаджия. Но един ден сякаш живота ми удари шамар и ми каза да видя какво стана с този ПИЧ. Когато проверих facebook-а му (защото всички от нашия клас знаеха, че сме бедни и нямам компютър, съответно нямам и facebook) видях, че е публикувал неща, които моите любими БГ хип хоп атисти са публикували. Тогава си казах, че вече няма надежда, уж се надявах аз да бъда по-готиния от него и да знам за тези хора, но той явно е узнал и сега съм съсипан. И сега искам да карам скейт и мисля, че перфектният човек за това е този ПИЧ, но ме е срам да му кажа, че искам да карам с него, първо, защото съм тъп, второ, не искам да го излагам, трето ме е срам. Моля, дайте някакъв съвет. Какво да правя с живота си?
    Последно редактирано от Кръстта : 01-23-2017 на 18:02

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Соло... ти ли си ?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на NomNomNom
    защо имаш такова ниско мнение за себе си? не си тъп и нито едно от лошите неща, които каза за себе си - ти си си ти и на който не му изнася, знае къде е вратата. В училище нищо няма значение, реално нищо положително не виждам което да допринася за психичното развитие на дете, освен, че го мачка по един или друг начин
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    защо имаш такова ниско мнение за себе си? не си тъп и нито едно от лошите неща, които каза за себе си - ти си си ти и на който не му изнася, знае къде е вратата. В училище нищо няма значение, реално нищо положително не виждам което да допринася за психичното развитие на дете, освен, че го мачка по един или друг начин
    Братле, то не е само до училището, още от малък отвикнах да разговорям или излизам с хора и сега имам малко приятели и ужасно ниско самочувствие за себе си и не говоря някакви глупости, ако ме упознаеш ще разбереш колко съм зле. И... не, той не ме мачка, аз се докарах до тук с моя срам и невежество. Реално аз не съм говорил с него за скейт, но не искам и да опитвам, ще завърши зле.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Соло... ти ли си ?
    Не?!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Кръстта Виж мнението
    Братле, то не е само до училището, още от малък отвикнах да разговорям или излизам с хора и сега имам малко приятели и ужасно ниско самочувствие за себе си и не говоря някакви глупости, ако ме упознаеш ще разбереш колко съм зле. И... не, той не ме мачка, аз се докарах до тук с моя срам и невежество. Реално аз не съм говорил с него за скейт, но не искам и да опитвам, ще завърши зле.
    ок, защо не си кажеш - от утре спирам с всичко което ме опреличава като зле - и започвам да се държа така , че да се харесвам самият аз?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ок, защо не си кажеш - от утре спирам с всичко което ме опреличава като зле - и започвам да се държа така , че да се харесвам самият аз?
    Всъщност, да, тук си прав. Вече се пооправих, но за да се харесам напълно искам да карам скейт. И то с този ПИЧ, защото мисля, че е най-подходящия, но ме е срам. Какво да правя?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си