.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Моля, Ви за съвет!

Здравейте, правих секс на 22ри без предпазни средства.Да отново съм наясно, че беше глупост и т.н, но го правихме може би 10 минути и след това сложихме презерватив.Дойде ми на 6 ти и 14 ти я ден т.е денят на овулацията ми се пада да е 19.Възможно ли е да съм бременна?Най-рано се прави тест за бременност на 7 ми я ден, така че не знам освен да чакам няма какво друго да направя!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Минимален е шанса.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Толкова много ти се иска, че викаш давай,давай вкарвай го после ще сложим презерватив. Кефа има цена често. После тук питате за кой ли път, отново "може ли да съм бременна"... Може като нямаш търпение да му усетиш пишката в себе си, може!

Супер фен Аватара на Pug_306
    А не си прав - кеф цена няма

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    А не си прав - кеф цена няма
    Е тук не съм съгласен. Точно кефа цена има. Фразата, че "кефа цена няма" е точно защото понякога ти идва доста по скъпо удоволствието. За да ти е яко, плащаш на всяка една предложена цена. На мен не винаги ми се получава. Явно нямам много парички.

Мега фен Аватара на divergent
    Ще дойде ли ден, в който да не бъде пусната тема от този тип? Поне си направете една и там питайте всички...
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Точно за това е кеф цена няма - искаш, даваш всичко от себе си за да ти е кеф ... пък на цената на каквото ще да е

Мега фен Аватара на draid
    Шанс винаги има, но в твоя случай надали си заслужава да го мислиш даже.

AddieM
    Guest
    Ако не е свършил в теб, вероятността да си бременна е много, ама много малка. Предякулационната течност много рядко съдържа сперматозоиди в себе си. Прочети за нея в някой медицински сайт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си