- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля, Ви за съвет!
Здравейте, правих секс на 22ри без предпазни средства.Да отново съм наясно, че беше глупост и т.н, но го правихме може би 10 минути и след това сложихме презерватив.Дойде ми на 6 ти и 14 ти я ден т.е денят на овулацията ми се пада да е 19.Възможно ли е да съм бременна?Най-рано се прави тест за бременност на 7 ми я ден, така че не знам освен да чакам няма какво друго да направя!
Минимален е шанса.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Толкова много ти се иска, че викаш давай,давай вкарвай го после ще сложим презерватив. Кефа има цена често. После тук питате за кой ли път, отново "може ли да съм бременна"... Може като нямаш търпение да му усетиш пишката в себе си, може!
Ще дойде ли ден, в който да не бъде пусната тема от този тип? Поне си направете една и там питайте всички...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Точно за това е кеф цена няма - искаш, даваш всичко от себе си за да ти е кеф ... пък на цената на каквото ще да е![]()
Шанс винаги има, но в твоя случай надали си заслужава да го мислиш даже.
Ако не е свършил в теб, вероятността да си бременна е много, ама много малка. Предякулационната течност много рядко съдържа сперматозоиди в себе си. Прочети за нея в някой медицински сайт.