.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 114
    Супер фен Аватара на RiB
    Аз съм идиот да вярвам, че ще намеря някоя като мен, която да не изневерява. ХАХАХАХАХАХ чак ми е смешно като го пиша :Д

Голям фен Аватара на lunacy
    наспами целия раздел, даже аз дето влизам рядко разбрах че според тебе всички жени са лоши, лъжат и изневеряват

с това mentality не мисля че заслужаваш каквато и да е жена, даже от лошите

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Аз съм идиот да вярвам, че ще намеря някоя като мен, която да не изневерява. ХАХАХАХАХАХ чак ми е смешно като го пиша :Д
    Защо ти е да не изневерява, по важното е да те желае и да ти пуска, другото да не ти пука!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Гроздето е кисело, а?

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    наспами целия раздел, даже аз дето влизам рядко разбрах че според тебе всички жени са лоши, лъжат и изневеряват

с това mentality не мисля че заслужаваш каквато и да е жена, даже от лошите
    Първо: Това е единствената ми тема, която съм пускал сигурно от 2 години(може би и повече). Не знам къде видя, че съм "наспамил" раздела.
    Не знам колко рядко влизаш, но със сигурност не сме се засичали и вероятно ме виждаш за пръв път тук.
    Второ: Темата съм я пуснал, защото ми е интересно да чуя мнението на другите хора относно въпросите, които съм задал.
    Трето: Вместо да изразиш мнение, коментираш колкото да не заспиш.
    Според менЕ, не ти си човекът, който да ми каже какво заслужавам и какво не. Най-мразя такива изказки.
    А относно моето "mentality" - "Човек само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е!"
    Та общо взето е това.

Голям фен Аватара на lunacy
    ^

не на теб, на момчето дето беше писало преди мене Д:

*по темата*

1.Лоша ли е изневярата според вас?

добро/зло са твърде обширни категории за да се използват наляво и надясно, но да - за мен тази дума има дооооста негативен нюанс

ПП не смятам че някой ще ти каже че изневярата е нещо "добро", малко безсмислен въпрос според мен

2.Задължително ли изневярата трябва да е избор или понякога просто така се случва. - Някои твърдят, че е избор. А и не ми се връзва просто така да спя с някого, защото така се случило.

смятам че е избор, винаги

3.Ако наистина обичате човека до себе си, ще го предадете ли по такъв начин?

не, лол

4.Как бихте устояли на този 3-ти човек, който в даден момент се появява. (Смятам, че човек, който цени себе си и човека до него, не би допуснал да се случи нещо с този 3-ти човек)

мисля че най - добрият начин е прекратяването на всякакъв контакт с 3-тият човек; или поне постепенно отдалечаване от него/нея

5.Бихте ли си признали или ще премълчите случката(ако е имало такава)

бих си признала

6.Как бихте реагирали, ако разберете, че са ви изневерили и това нещо е премълчано.(Разбрали сте от друг човек, а човекът до вас е премълчал случая). Както и обратното: Човекът до вас да си признае за случилото се.

в първия случай - бих прекратила връзката веднага
    във втория - бих се позамислила, честно казано, но вероятно бих дала шанс... не мисля че е необходимо да казвам че не би ми станало приятно

7. Ако сте семейни с дете и това се случи, как бихте реагирали?

не мисля че бих останала с човек, който ме лъже и очевидно е боклук заради дете; но ако той/тя е честен/честна и каже "добре, сгреших, направих това и това" предполагам че би съществувал шанс за лепене на парчетата д:

8.Щом веднъж си изневерил, задължително ли е да се случи отново?

задължително - не
    много вероятно - да

малко постни отговори, мързи ме днес, хаха
    Последно редактирано от lunacy : 02-15-2017 на 11:25

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    ^

не на теб, на момчето дето беше писало преди мене Д:

*по темата*

1.Лоша ли е изневярата според вас?

добро/зло са твърде обширни категории за да се използват наляво и надясно, но да - за мен тази дума има дооооста негативен нюанс

ПП не смятам че някой ще ти каже че изневярата е нещо "добро", малко безсмислен въпрос според мен

2.Задължително ли изневярата трябва да е избор или понякога просто така се случва. - Някои твърдят, че е избор. А и не ми се връзва просто така да спя с някого, защото така се случило.

смятам че е избор, винаги

3.Ако наистина обичате човека до себе си, ще го предадете ли по такъв начин?

не, лол

4.Как бихте устояли на този 3-ти човек, който в даден момент се появява. (Смятам, че човек, който цени себе си и човека до него, не би допуснал да се случи нещо с този 3-ти човек)

мисля че най - добрият начин е прекратяването на всякакъв контакт с 3-тият човек; или поне постепенно отдалечаване от него/нея

5.Бихте ли си признали или ще премълчите случката(ако е имало такава)

бих си признала

6.Как бихте реагирали, ако разберете, че са ви изневерили и това нещо е премълчано.(Разбрали сте от друг човек, а човекът до вас е премълчал случая). Както и обратното: Човекът до вас да си признае за случилото се.

в първия случай - бих прекратила връзката веднага
    във втория - бих се позамислила, честно казано, но вероятно бих дала шанс... не мисля че е необходимо да казвам че не би ми станало приятно

7. Ако сте семейни с дете и това се случи, как бихте реагирали?

не мисля че бих останала с човек, който ме лъже и очевидно е боклук заради дете; но ако той/тя е честен/честна и каже "добре, сгреших, направих това и това" предполагам че би съществувал шанс за лепене на парчетата д:

8.Щом веднъж си изневерил, задължително ли е да се случи отново?

задължително - не
    много вероятно - да

малко постни отговори, мързи ме днес, хаха
    Извинявам се за коментара от снощи. Ии благодаря, че ми отговори на въпросите.

grafa_344
    Guest
    Така аз съм момче на 21 години и имах връзка 2 години и половина. Тя приключи по следния начин.. реших да замина за Англия миналата година 27 март.. с приятел от детство. Обсъдих с приятелката ми този въпрос и и казах така.. НЯМА да ме има цяла година , мислиш ли че ще можеш да издържиш без секс (тя беше на 17 сега е на 18 ) тя ми каза че секса не е и бил приоритет. Аз и отвърнах че не си вярва тя самата както и аз но все пак тя ме умоляваше да остана при нея. Бях решил да тръгна и така и стана.. нямаше ме 10 месеца през които аз се върнах лятото за 3 дни да я видя което беше на 6тия месец. Още тогава забелязах че се държи студено с мен ... но мислих че не е спала с никой по скоро бях 50 на 50 .. така и върнах се обратно в лондон за да спестя пари и да се върна при нея с много пари за да и направя хубав бал тоест да и помогна с нещо. Октомври месец разбирам от нейна уж приятелка че се е натискала с 2 момчета при което събрах смелост да ги питам във фейсбук дали е вярно ии така и се оказа - вярно . та където е имало целувки е имало и секс .. няма как да не стане . Звъня и аз и я питам дали има да ми казва нещо като и назовах двете имена тя ми отвърна че те се натрапвали на нейната приятелка и нямало как да ги изгони .. а разбирам че със едното момче е излизала цяло лято хах, и така и така нещя да си признае абсолютно нищо. Преди 2 седмици си зарязах хубавата работа в лондон бях се устроил и се върнах в родния ми град заради нея да видя със очите си във какво се е превърнала . Там разбирам че има връзка от поне 3 месеца със 30 годишен мъж, излязохме да си поговорим и след дълги разговори ми казваше че бил на моите години но дотам нито иска да ми каже кой е нищо . Разбрах кой е от познат който работи близо до неговата работа както и да е. Мисълта ми е да ви попитам защо подяволите не ме изчака за да си я прибера при мен в лондон ами е избрала да се чука със цигани наркомани всякви отрепки че накрая и с човек 12 години по голям от нея да има връзка.... какво толкова и попречи да ме изчака . Има още едно нещо... аз и изневерих 2 пъти за което тя знае и уж ми беше простила но може би тези 10 месеца и лошото отношение понякога което имах към нея са били достатъчни за това тя да си прави каквото пожелае със живота си. и все пак аз се върнах заради нея спах с 2 други уж да я забравя имах връзка в лондон с момиче на 26 години и отново не се получи ... та въпросът ми е следния: Защо преди да тръгна за Англия не ми беше казала , съжелявам няма да мога да те изчакам ще си останем приятели ако искаш примерно ... да си знам и да не се надявам на нищо а да си се гледам само аз . а то какво стана .. единия процент в мозъка ми се оказа прав.. че ще се хване с някой докато съм там и точно така и стана та ... защо още на летището не ми каза сбогом ????
    Последно редактирано от grafa_344 : 02-17-2017 на 01:48

Цитирай Първоначално написано от grafa_344 Виж мнението
    Така аз съм момче на 21 години и имах връзка 2 години и половина. Тя приключи по следния начин.. реших да замина за Англия миналата година 27 март.. с приятел от детство. Обсъдих с приятелката ми този въпрос и и казах така.. НЯМА да ме има цяла година , мислиш ли че ще можеш да издържиш без секс (тя беше на 17 сега е на 18 ) тя ми каза че секса не е и бил приоритет. Аз и отвърнах че не си вярва тя самата както и аз но все пак тя ме умоляваше да остана при нея. Бях решил да тръгна и така и стана.. нямаше ме 10 месеца през които аз се върнах лятото за 3 дни да я видя което беше на 6тия месец. Още тогава забелязах че се държи студено с мен ... но мислих че не е спала с никой по скоро бях 50 на 50 .. така и върнах се обратно в лондон за да спестя пари и да се върна при нея с много пари за да и направя хубав бал тоест да и помогна с нещо. Октомври месец разбирам от нейна уж приятелка че се е натискала с 2 момчета при което събрах смелост да ги питам във фейсбук дали е вярно ии така и се оказа - вярно . та където е имало целувки е имало и секс .. няма как да не стане . Звъня и аз и я питам дали има да ми казва нещо като и назовах двете имена тя ми отвърна че те се натрапвали на нейната приятелка и нямало как да ги изгони .. а разбирам че със едното момче е излизала цяло лято хах, и така и така нещя да си признае абсолютно нищо. Преди 2 седмици си зарязах хубавата работа в лондон бях се устроил и се върнах в родния ми град заради нея да видя със очите си във какво се е превърнала . Там разбирам че има връзка от поне 3 месеца със 30 годишен мъж, излязохме да си поговорим и след дълги разговори ми казваше че бил на моите години но дотам нито иска да ми каже кой е нищо . Разбрах кой е от познат който работи близо до неговата работа както и да е. Мисълта ми е да ви попитам защо подяволите не ме изчака за да си я прибера при мен в лондон ами е избрала да се чука със цигани наркомани всякви отрепки че накрая и с човек 12 години по голям от нея да има връзка.... какво толкова и попречи да ме изчака . Има още едно нещо... аз и изневерих 2 пъти за което тя знае и уж ми беше простила но може би тези 10 месеца и лошото отношение понякога което имах към нея са били достатъчни за това тя да си прави каквото пожелае със живота си. и все пак аз се върнах заради нея спах с 2 други уж да я забравя имах връзка в лондон с момиче на 26 години и отново не се получи ... та въпросът ми е следния: Защо преди да тръгна за Англия не ми беше казала , съжелявам няма да мога да те изчакам ще си останем приятели ако искаш примерно ... да си знам и да не се надявам на нищо а да си се гледам само аз . а то какво стана .. единия процент в мозъка ми се оказа прав.. че ще се хване с някой докато съм там и точно така и стана та ... защо още на летището не ми каза сбогом ????
    Доста гадно се е получило. Особено да работиш само и само да я направиш щастлива и накрая...
    Аз лично не мога да дам точно мнение, така че някой друг дано ти даде.
    На мен връзките от разстояния са ми утопия. Просто аз не мога да съм в такава връзка и при мен е различно. Аз бих се разделил с приятелката си, ако трябва да замина някъде за дълго и то без нея. А и не искам постоянно да мисля дали няма да преспи с някой, докато ме няма.
    Не знам и аз защо така се получават нещата, но в повечето случаи е така. :/

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    и все пак аз се върнах
    заради нея спах с 2 други
    уж да я забравя имах връзка в лондон с момиче на 26 години и отново не се получи
    Човече, сериозно трябва да се научиш да ползваш запетаята, защото се получават глупости.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен
    ...
    Това е жена. Тя не мисли като теб. Ти мислиш логично - "ще събера пари, ще я взема при мен и всичко ще е наред". Да, ама при нея не е така. Тя просто иска някой да й обърне хастара. Ти правиш това което мислиш, че е добре за теб и за нея - заминал си в чужбина, за да започнеш по-добре платена работа. Тя прави това което я зарежда с емоции и което й е тръпка. Ако тръпката й е да се чука с цигани и наркомани - това ще прави. Може би си бил малко шокиран като си разбрал. Жените са подвластни на емоциите си, а не на разума си. Разбери го това и няма да се чудиш повече на глупостите които правят някои от тях.
    Съветът ми е да прекратиш всякаква връзка с това момиче, блокирай я от всякъде, изтрий й номера, не я търси и не й отговаряй ако тя те търси. Забрави я и гледай себе си. Има достатъчно други момичета, тази с нищо не е специална или различна. И запомни, че мисленето не е от силните страни на повечето жени.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Това е жена. Тя не мисли като теб. Ти мислиш логично - "ще събера пари, ще я взема при мен и всичко ще е наред". Да, ама при нея не е така. Тя просто иска някой да й обърне хастара. Ти правиш това което мислиш, че е добре за теб и за нея - заминал си в чужбина, за да започнеш по-добре платена работа. Тя прави това което я зарежда с емоции и което й е тръпка. Ако тръпката й е да се чука с цигани и наркомани - това ще прави. Може би си бил малко шокиран като си разбрал. Жените са подвластни на емоциите си, а не на разума си. Разбери го това и няма да се чудиш повече на глупостите които правят някои от тях.
    Ако жените са подвластни на емоциите си, защо все ги обвинявате, че във всеки срещнат търсят материалното, търсят онзи, който може да им осигури добро бъдеще.
    Да вземете да се почешете където ви сърби, че е смешно.
    Не е проблемът, че е жена, проблемът е, че е на 17. Как ще очакваш от 17 годишно да мисли в такава перспектива? В тая възраст масово е важна тръпката, пеперудите.

Супер фен Аватара на corbV2
    Защо никой не обърна внимание, че той й е изневерил още преди това? Аз не бих имал наглостта да хвърлям цялата вина върху момичето, ако бях на негово място. Постъпила е некоректно, като му е казала, че ще го чака, но общо взето си е получил заслуженото.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Защо никой не обърна внимание, че той й е изневерил още преди това? Аз не бих имал наглостта да хвърлям цялата вина върху момичето, ако бях на негово място. Постъпила е некоректно, като му е казала, че ще го чака, но общо взето си е получил заслуженото.
    Щото жените са проблема на цялото човечество. Може да й е изневерил, ама нали е отишъл да спестява пари "да й направи бала". Това все едно извинява всичките му прегрешения.

А тя дали го е искала, никой не я пита. Тя не е искала да заминава, умолявала го е. Заминал е, защото така е искал той и е нагло да й прехвърля отговорността за нещо, което не е искала.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    А тя дали го е искала, никой не я пита. Тя не е искала да заминава, умолявала го е. Заминал е, защото така е искал той и е нагло да й прехвърля отговорността за нещо, което не е искала.
    Нещо сарказмът ми се губи

Твоят ли? Не се, разсъждавам си просто ;д.

Повече от фен
    Ясно съм написал - някои жени. Ясно съм написал - има и други, тази не е специална.
    А това, че "жените били проблема на човечеството" ти го казваш, не аз.

Град
    Варна
    Жените са подвластни на емоциите си, а не на разума си.
    Ясно съм написал - някои жени. Ясно съм написал - има и други, тази не е специална.
    А това, че "жените били проблема на човечеството" ти го казваш, не аз.
    Я се изясни. Ама ясно да се изясниш.

Повече от фен
    Жените са подвластни на емоциите си, а не на разума си. Разбери го това и няма да се чудиш повече на глупостите които правят някои от тях.
    Има достатъчно други момичета, тази с нищо не е специална или различна. И запомни, че мисленето не е от силните страни на повечето жени.
    То е изяснено, няма да го пиша 100 пъти.
    Жокер: някои от тях, тази не е специална, повечето. Къде видя думата "всички"

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ако жените са подвластни на емоциите си, защо все ги обвинявате, че във всеки срещнат търсят материалното, търсят онзи, който може да им осигури добро бъдеще.
    На това лесно може да се отговори, достатъчно е само някой да дойде да каже, че жените се опитват да получат и двете неща, ама понеже им е трудно да ги намерят в един, обикновено си имат официална връзка за пред обществото и "любовник".
    Иначе да, мъжете и жените взаимно си сипват, което е напълно безсмислено и само долива още масло в огъня. Историята на героя горе не съм я чела и няма да я чета, ама изневярата ппц е слаба като действие ии... абе със сигурност не съм поддръжник. А че мога да разбера, че хората са склонни към такъв вариант, че се случва постоянно и че, разбира се, си има причини е отделен въпрос.

Град
    Варна
    То е изяснено, няма да го пиша 100 пъти.
    Жокер: някои от тях, тази не е специална, повечето. Къде видя думата "всички"
    Когато членуваш "жени", значението на думата подсказва, че говориш за всички.
    Но не съм тук да те уча как да се изразяваш на български. Не е мой проблем, че си пропуснал часовете.

Повече от фен
    Когато членуваш "жени", значението на думата подсказва, че говориш за всички.
    Но не съм тук да те уча как да се изразяваш на български. Не е мой проблем, че си пропуснал часовете.
    Ти обаче се засегна. Има един хубав английски израз - Triggered.

Град
    Варна
    Ти обаче се засегна. Има един хубав английски израз - Triggered.
    Засегната съм дотолкова, доколкото не обичам мъже, които автоматично обвиняват жените за всичко. Жените не са ви проблем, че сте непълноценни. Обратното също важи.
    Мразя, когато мъже поставят етикети на жените, мразя и когато жените обвиняват мъжете, че да бройкаджии, емоционално незрели или нещо друго. Когато една връзка се провали, проблемът не е, че всички жени са такива или всички мъже онакива. Проблемът е в конкретните жена и мъж, участвали във връзката.
    В тоя ред на мисли, да, triggered съм, ама искрено се съмнявам да успееш да проумееш.

Повече от фен
    Засегната съм дотолкова, доколкото не обичам мъже, които автоматично обвиняват жените за всичко. Жените не са ви проблем, че сте непълноценни. Обратното също важи.
    Мразя, когато мъже поставят етикети на жените, мразя и когато жените обвиняват мъжете, че да бройкаджии, емоционално незрели или нещо друго. Когато една връзка се провали, проблемът не е, че всички жени са такива или всички мъже онакива. Проблемът е в конкретните жена и мъж, участвали във връзката.
    В тоя ред на мисли, да, triggered съм, ама искрено се съмнявам да успееш да проумееш.
    Може да прочетеш всичките ми мнения във форума, ако намериш някое където обвинявам жените за някоя моя издънка или провал ще ти купя Бентли. Напротив, спорил съм с хора които поставят всички жени под общ знаменател. Знам какво имаш предвид, но сбърка човека когото да обвиниш, не мина номера.
    Така и не разбрах къде съм написал "всички жени", изрязани цитати не се броят. Аз мога да ти подскажа много неща, но така и не видях къде съм го написал черно на бяло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си