.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 114

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Ти обаче се засегна. Има един хубав английски израз - Triggered.
    Засегната съм дотолкова, доколкото не обичам мъже, които автоматично обвиняват жените за всичко. Жените не са ви проблем, че сте непълноценни. Обратното също важи.
    Мразя, когато мъже поставят етикети на жените, мразя и когато жените обвиняват мъжете, че да бройкаджии, емоционално незрели или нещо друго. Когато една връзка се провали, проблемът не е, че всички жени са такива или всички мъже онакива. Проблемът е в конкретните жена и мъж, участвали във връзката.
    В тоя ред на мисли, да, triggered съм, ама искрено се съмнявам да успееш да проумееш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Засегната съм дотолкова, доколкото не обичам мъже, които автоматично обвиняват жените за всичко. Жените не са ви проблем, че сте непълноценни. Обратното също важи.
    Мразя, когато мъже поставят етикети на жените, мразя и когато жените обвиняват мъжете, че да бройкаджии, емоционално незрели или нещо друго. Когато една връзка се провали, проблемът не е, че всички жени са такива или всички мъже онакива. Проблемът е в конкретните жена и мъж, участвали във връзката.
    В тоя ред на мисли, да, triggered съм, ама искрено се съмнявам да успееш да проумееш.
    Може да прочетеш всичките ми мнения във форума, ако намериш някое където обвинявам жените за някоя моя издънка или провал ще ти купя Бентли. Напротив, спорил съм с хора които поставят всички жени под общ знаменател. Знам какво имаш предвид, но сбърка човека когото да обвиниш, не мина номера.
    Така и не разбрах къде съм написал "всички жени", изрязани цитати не се броят. Аз мога да ти подскажа много неща, но така и не видях къде съм го написал черно на бяло.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Може да прочетеш всичките ми мнения във форума, ако намериш някое където обвинявам жените за някоя моя издънка или провал ще ти купя Бентли. Напротив, спорил съм с хора които поставят всички жени под общ знаменател. Знам какво имаш предвид, но сбърка човека когото да обвиниш, не мина номера.
    Така и не разбрах къде съм написал "всички жени", изрязани цитати не се броят. Аз мога да ти подскажа много неща, но така и не видях къде съм го написал черно на бяло.
    И пак се връщаме на проблема, че не можеш да се изразяваш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си