.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 114 от общо 114
    Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    За жалост много хора си мислят, че изневярата е най-лошото нещо, което може да се случи в една връзка. Има къде по-големи "предателства", които хората прощават много по-лесно от един животински порив, ако мога така да се изразя. Причините за изневярата може да са много, но главно е, че искаш нещо различно, тръпка. Ако си склонен на изневяра, то трябва да можеш да изтърпиш последствията. Трябва да можеш да го запазиш това в абсолютна тайна за да не нараниш партньора си. За мен признак на слабохарактерност е да изневериш и да си признаеш за да се почувстваш ти по-добре и да не ти тежи..това е чиста форма на егоизъм.. или да почнеш да се натискаш с някой друг в дискотеката, където близки и приятели ти гледат сериа и в крайна сметка всичко се разбира по много грозен начин.
    Както е в живота. Ако тръгнеш да правиш нещо трябва да може да понесеш последствията.
    АХАХАХАХАХАХАХА

нереално зле

да лъжеш най-близкия си човек е проява на алтруизъм, да

какво не ви е наред

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХАХА

нереално зле

какво не ви е наред
    А иначе лъжеш себе си като казваш, че не поглеждаш никой друг освен човека до теб. Да, може би ако си го повтаряш постоянно става по-лесно и ако се появи дадено изкушение изникват вътрешни терзания и колебания, които в повечето случаи са по-силни и те спират.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А иначе лъжеш себе си като казваш, че не поглеждаш никой друг освен човека до теб. Да, може би ако си го повтаряш постоянно става по-лесно и ако се появи дадено изкушение изникват вътрешни терзания и колебания, които в повечето случаи са по-силни и те спират.
    A защо трябва да се лъже? Себе си или човека до теб, няма значение. Като не можеш да се сдържаш, не се захващаш с връзки и си ходиш напред-назад по изкушенията.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХАХА

нереално зле

какво не ви е наред
    Най-близкият човек във всеки случай си си само ти самият, след това следват братя, сестри, ако имаш разбира се след това са родителите, и след това всеки друг вече може да се подреди след тях!
    Не ме разбирайте погрешно аз предпочитам да сложа любимият човек на много предно место пред, кариера, приятели и т.н., в смисъл, ако срещна такъв, но 100% доверие мога да имам само и единствено на себе си, дето се вика даже на онзи в гащите нямаш 100% доверие, не знаеш в кой момент може да те предаде!

+1 Е с тебе мислим май доста подобно, защо ли не сме се срещнали, когато живеех в Търново!

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    A защо трябва да се лъже? Себе си или човека до теб, няма значение. Като не можеш да се сдържаш, не се захващаш с връзки и си ходиш напред-назад по изкушенията.
    Да, но така наречените изкушения в 99% от случаите търсят сериозни отношения и не им допада когато не са единствени, аз поне от няколко години търся такива несериозни връзки и на ни една до сега не съм попаднал!

Мега фен Аватара на draid
    Всеки сам може да си извади поука от думите ми.
    Малка си, за да си вадим поука от думите ти. По-скоро трябва да стане обратното.

Най-лесно е, като се появи дадено изкушение, то ние веднага да му се отдадем.

За жалост много хора си мислят, че изневярата е най-лошото нещо, което може да се случи в една връзка. Има къде по-големи "предателства", които хората прощават много по-лесно от един животински порив, ако мога така да се изразя. Причините за изневярата може да са много, но главно е, че искаш нещо различно, тръпка. Ако си склонен на изневяра, то трябва да можеш да изтърпиш последствията. Трябва да можеш да го запазиш това в абсолютна тайна за да не нараниш партньора си. За мен признак на слабохарактерност е да изневериш и да си признаеш за да се почувстваш ти по-добре и да не ти тежи..това е чиста форма на егоизъм.. или да почнеш да се натискаш с някой друг в дискотеката, където близки и приятели ти гледат сериа и в крайна сметка всичко се разбира по много грозен начин.
    Както е в живота. Ако тръгнеш да правиш нещо трябва да може да понесеш последствията.
    Точно заради такъв тип мислене отворих темата. Да се уверя, че има хора, които НЕ мислят по този начин. Защото започнах да се настройвам песимистично и да смятам, че в крайна сметка никой не ти е вярен и в даден момент ти забива ножа в гърба.
    Като толкова искате тръпка просто не се хващайте във връзка с някого. Даже не заслужава да сте в такава, ако смятате да лъжете човека до вас. То колкото и да го лъжете и да се криете, все ще се разбере някога.
    Ако чуя подобно мнение от момичето, което съм харесал/в което съм се влюбил(както искате го наречете), бих сметнал, че с този човек по нататъшни събития няма да има. Освен за 1 вечер да я мина за друго не бих и помислил.(Малко грубо, но това е).

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Малка си, за да си вадим поука от думите ти. По-скоро трябва да стане обратното.

Най-лесно е, като се появи дадено изкушение, то ние веднага да му се отдадем.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    и в даден момент ти забива ножа в гърба.
    Сякаш наистина ти забива нож нали след това, като не ти изнася късате и всеки по пътя си, живота продължава, то ако вярно ти забиваше нож в гърба това значи след този човек и край живота приключва!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Сякаш наистина ти забива нож нали след това, като не ти изнася късате и всеки по пътя си, живота продължава, то ако вярно ти забиваше нож в гърба това значи след този човек и край живота приключва!
    Е сещай се де...така е израза. Иначе това искам да кажа, че вместо да има лъжи и залъгалки, по-добре да се разбира за тая ситуация и да се приключват нещата от по-рано. Всеки да си лови г*за в ръка и да си ходи.

Е сещай се де...така е израза. Иначе това искам да кажа, че вместо да има лъжи и залъгалки, по-добре да се разбира за тая ситуация и да се приключват нещата от по-рано. Всеки да си лови г*за в ръка и да си ходи.
    То ако това се знае от самото начало то тогава, никой с никого няма да ходи, защото другия ще мисли по различен начин от него и на него няма да му допада! Особено като сложим, че едно 99% от жените искат сериозна връзка и ти, ако не искаш такава значи не трябва и секс да правиш и да нямаш неангажираща връзка така ли да го разбирам!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    То ако това се знае от самото начало то тогава, никой с никого няма да ходи, защото другия ще мисли по различен начин от него и на него няма да му допада! Особено като сложим, че едно 99% от жените искат сериозна връзка и ти, ако не искаш такава значи не трябва и секс да правиш и да нямаш неангажираща връзка така ли да го разбирам!
    Не казвам, че не искам сериозна връзка. В момента даже съм необвързан поради причината, че мога да спя с която си искам без да създавам главоболия на някого. Все още не съм намерил сериозна връзка, но, ако намеря такава със сигурност не бих си я развалил заради едната тръпка. Пък за човека отсреща не знам. Просто казвам, че предпочитам да ми кажат истината, отколкото да ме лъжат и да ми се присмиват отстрани.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 02-24-2017 на 11:36

Не казвам, че не искам сериозна връзка. В момента даже съм необвързан поради причината, че мога да спя с която си искам без да създавам главоболия на някого. Все още не съм намерил сериозна връзка, но, ако намеря такава със сигурност не бих си я развалил заради едната тръпка. Пък за човека отсреща не знам. Просто казвам, че предпочитам да ми кажат истината, отколкото да ме лъжат и да ми се присмиват отстрани.
    То и аз си предпочитам директността, а не овъртания, лицемерие и т.н. каквото има да се казва независимо дали ще ни хареса или не трябва да се знае черно на бяло!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си