- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против изневярата?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Най-близкият човек във всеки случай си си само ти самият, след това следват братя, сестри, ако имаш разбира се след това са родителите, и след това всеки друг вече може да се подреди след тях!
Не ме разбирайте погрешно аз предпочитам да сложа любимият човек на много предно место пред, кариера, приятели и т.н., в смисъл, ако срещна такъв, но 100% доверие мога да имам само и единствено на себе си, дето се вика даже на онзи в гащите нямаш 100% доверие, не знаеш в кой момент може да те предаде!![]()
Точно заради такъв тип мислене отворих темата. Да се уверя, че има хора, които НЕ мислят по този начин. Защото започнах да се настройвам песимистично и да смятам, че в крайна сметка никой не ти е вярен и в даден момент ти забива ножа в гърба.
Като толкова искате тръпка просто не се хващайте във връзка с някого. Даже не заслужава да сте в такава, ако смятате да лъжете човека до вас. То колкото и да го лъжете и да се криете, все ще се разбере някога.
Ако чуя подобно мнение от момичето, което съм харесал/в което съм се влюбил(както искате го наречете), бих сметнал, че с този човек по нататъшни събития няма да има. Освен за 1 вечер да я мина за друго не бих и помислил.(Малко грубо, но това е).
То ако това се знае от самото начало то тогава, никой с никого няма да ходи, защото другия ще мисли по различен начин от него и на него няма да му допада! Особено като сложим, че едно 99% от жените искат сериозна връзка и ти, ако не искаш такава значи не трябва и секс да правиш и да нямаш неангажираща връзка така ли да го разбирам!![]()
Не казвам, че не искам сериозна връзка. В момента даже съм необвързан поради причината, че мога да спя с която си искам без да създавам главоболия на някого. Все още не съм намерил сериозна връзка, но, ако намеря такава със сигурност не бих си я развалил заради едната тръпка. Пък за човека отсреща не знам. Просто казвам, че предпочитам да ми кажат истината, отколкото да ме лъжат и да ми се присмиват отстрани.![]()
Последно редактирано от Mr.Killer : 02-24-2017 на 11:36