.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 114

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    За имане - има, ама тука не питаш това.
    Не знам. Не ми се е случвало да изневерявам. Това не мога да си обясня, как "просто така се случи" да изневериш. Все едно насила те е принудил някой и не си имал друг избор освен да сгафиш.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Не знам. Не ми се е случвало да изневерявам. Това не мога да си обясня, как "просто така се случи" да изневериш. Все едно насила те е принудил някой и не си имал друг избор освен да сгафиш.
    Какво значи "да сгафиш" ... да не си в даскало или да си ядосал мама цялата концепция на ревността е липсата на увереност в себе си и на доверие.Ако и двете са налице,никой няма никого да подърпва и да наднича и да се чуди...
    Да бъдеш във връзка с някого е избор.Ако ти се развява,прави го.Просто нещата се казват просто,ясно и точно.
    Свободата на човека не може да бъде отнета с думи и уговорки,разследвания и ултиматуми.Всеки има право на свобода,всеки има право на избор.Никой ничия собственост не е.
    Ако взаимно си давате сигурност,какво ще търсите навън?
    Ако човекът иска нещо,което ти не-защо сте си?

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Какво значи "да сгафиш" ... да не си в даскало или да си ядосал мама цялата концепция на ревността е липсата на увереност в себе си и на доверие.Ако и двете са налице,никой няма никого да подърпва и да наднича и да се чуди...
    Да бъдеш във връзка с някого е избор.Ако ти се развява,прави го.Просто нещата се казват просто,ясно и точно.
    Свободата на човека не може да бъде отнета с думи и уговорки,разследвания и ултиматуми.Всеки има право на свобода,всеки има право на избор.Никой ничия собственост не е.
    Ако взаимно си давате сигурност,какво ще търсите навън?
    Ако човекът иска нещо,което ти не-защо сте си?
    Така ми дойде за момента тази дума. Не, че я използвам. А относно свободата няма спор, че е така, а и никъде не е казано, че някой е нечия собственост. Всеки има право на избор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си