Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
^

не на теб, на момчето дето беше писало преди мене Д:

*по темата*

1.Лоша ли е изневярата според вас?

добро/зло са твърде обширни категории за да се използват наляво и надясно, но да - за мен тази дума има дооооста негативен нюанс

ПП не смятам че някой ще ти каже че изневярата е нещо "добро", малко безсмислен въпрос според мен

2.Задължително ли изневярата трябва да е избор или понякога просто така се случва. - Някои твърдят, че е избор. А и не ми се връзва просто така да спя с някого, защото така се случило.

смятам че е избор, винаги

3.Ако наистина обичате човека до себе си, ще го предадете ли по такъв начин?

не, лол

4.Как бихте устояли на този 3-ти човек, който в даден момент се появява. (Смятам, че човек, който цени себе си и човека до него, не би допуснал да се случи нещо с този 3-ти човек)

мисля че най - добрият начин е прекратяването на всякакъв контакт с 3-тият човек; или поне постепенно отдалечаване от него/нея

5.Бихте ли си признали или ще премълчите случката(ако е имало такава)

бих си признала

6.Как бихте реагирали, ако разберете, че са ви изневерили и това нещо е премълчано.(Разбрали сте от друг човек, а човекът до вас е премълчал случая). Както и обратното: Човекът до вас да си признае за случилото се.

в първия случай - бих прекратила връзката веднага
във втория - бих се позамислила, честно казано, но вероятно бих дала шанс... не мисля че е необходимо да казвам че не би ми станало приятно

7. Ако сте семейни с дете и това се случи, как бихте реагирали?

не мисля че бих останала с човек, който ме лъже и очевидно е боклук заради дете; но ако той/тя е честен/честна и каже "добре, сгреших, направих това и това" предполагам че би съществувал шанс за лепене на парчетата д:

8.Щом веднъж си изневерил, задължително ли е да се случи отново?

задължително - не
много вероятно - да

малко постни отговори, мързи ме днес, хаха
Извинявам се за коментара от снощи. Ии благодаря, че ми отговори на въпросите.