.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Дали ме лъже?

Здравейте и добър вечер на всички.Със едно момче се пишем от горе долу началото на учебаната година виждаме с есамо в училище и сме излизали веднъж ,но не сами ти ми написа един път мнение тъй като постна харесай за мнение и ми написа възможно най хубавите неща.и така вече целия срок си пишем даже някои път и тя ми пише.Но докато една вечер ми писа фейк профил че тя ме била харесвала и някакви такива работи.screenshot-нах чата и и го пратих и тя вика тва не е вярно някакви и също забравих да ви кажа че е срамежлива след това ми написа товя не е така и аз я попитах как е и тя ами аз те хар само като фр и че и без тва си имала приятел и някакви такива.И идва най интересното е че когато я попитах за името на момчето тя каза че няма да ми го даде питах я защо и тя ми отговори така. Е според вас имали някакви шансове да ме лъже че си има приятел.но имам големи подозрания че и тя ме харесва щото са ми го казвали и хора. Благодаря за вниманието предварително лека и спокойна вечер

Мега фен Аватара на draid
    Ех защо си правите живота толкова труден, когато може да е значително по-прост. Попитай я, ако отрича не настоявай и толкова.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ех защо си правите живота толкова труден, когато може да е значително по-прост. Попитай я, ако отрича не настоявай и толкова.
    Ако беше прост живота нямаше да ни е интересно.
    Death is not the end, it is only the beginning

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Авторе,не знам дали осъзнаваш,ама манджата,която си написал трудно се разбира. Знам,че всички ги мързи,ама като хванете да пишете теми,поне си дайте зор с някоя запетая,точка...поне да е разбираемо.
    На мен цялото ми звучи като някаква тъпа детска история.Честно казано подкрепям draid-просто я попитай директно веднъж завинаги и ако пак се направи на интересна,зарязвай и толкова.Какъв е смисъла да се вкарваш във филми?То дори и да се окаже,че лъже и не знам си какво,струва ли си да се занимаваш с такъв индивид? Аз бих казала-не.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Детектор на лъжата. Не виждам друг изход.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    +
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си