.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Сексуална ориентация

Здравейте.
    За не знам кой път пиша в интернет, но просто не знам какво да правя. .
    Става дума за проблем, преследващ ме от няколко месеца. . Просто не знам какво ми става. Страхувам се за сексуалната си ориентация. Може би звучи откачено, но наистина положението е сериозно. . .
    Когато всичко започна, си седях вкъщи. Зададох си въпроса "Ами ако съм лесбийка? ", защото се възбудих от едно момиче, което намерих в Ютюб. Веднага споделих на приятели. Те ми казаха, че е невъзможно да съм такава и т. н. . . Аз се успокоих и разкарах тези мисли от главата си. Всичко беше ок. . Един ден обаче те се върнаха отново. . Нямах избор и реших да поговоря с приятелите си. Те отново отнеха доста време за мен и ме подкрепиха. След около един месец тези мисли отново изчезнаха. . Мина малко време и ето- върнаха се. За трети път. Обаче този път беше доста фатален. . . В началото не споделих на никой. . Пазех този проблем в себе си (дали грешах? ) и чаках да отмине. Това обаче не стана. . Този въпрос и страх ме плашеха и бяха след мен навсякъде. . Станах страшно депресирано момиче. До една степен вече спрях да говоря с приятелите си, започнах да имам паник атаки (не бяха много) и просто всичко за мен се срина. Започнах да гледам клипове на любими мои изпълнителки за да се "сверя". Тоест гледах за да проверя дали ще се възбудя, развълнувам и т. н. . И тези неща ставаха. . Това още повече ме плашеше. . Всички тези депресии продължиха и отново говорих с приятелите ми. . . После с родители. . Нищо. Мислите вървят с мен. С тях се събуждам и с тях заспивам. . .
    Бях прочела в интернет, че това може да е ОКР (обсесивно-компулсивно разстройство (извинете, ако го пиша грешно)) и това до една степен ме успокои, защото НЕ ИСКАМ от дъното на душата си да бъда хомосексуалистка. Обожавам гейове, лесбийки и. т. н. , приемам ги с радост (даже в момента имам приятел гей, който е уникален човек и е до мен), но АЗ НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ТАКАВА. По-добре да умра. . . Звучи откачено, знам. . . Но наистина в главата ми е каша и вече не знам какво е случва с мен, какво мисля и какво да направя. . . Изгубих интерес към момчетата. . Малко по малко обаче той се засили към момичета. . . Идват ми някакви хомосексуални мисли в главата и вече наистина се побърквам. . .
    Опитвам се да игнорирам тези мисли и да оставя нещата така, но не се получава. . Мислила съм за самоубийство и съм се самонаранявала 2-3 пъти. . Наистина ви моля за помощ и съвет. . Някой да го е преживявал? ? На психическа основа ли е, от пубертета ли е? ? Ако някой пита- момиче, 14, никога не съм имала гадже. Никога не съм имала и влечение към момичета. Всичко започна след идването на тези натрапчливи мисли.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    pics or didnt happen
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    И предишна тема съм ти чела,ако не се лъжа. Психясала си.Тотално.Всичко ти се върти около това.То дори и да не си с хомосексуална ориентация,с тези натрапчиви мисли,може и еднорог да се изкараш.
    Голям парадокс надушвам - хем "обожаваш" гейове и лесбийки,хем по-добре да умреш,ако си от тях...невъзможна комбинация.
    Търсиш себе си-в тези години това е най-нормалното нещо.Докато не спреш 24/7 да мислиш за това,няма да се оправят нещата. До страхова невроза ще се докараш.
    Моят съвет е да се консултираш с психолог.Няма нищо страшно в това,просто ще говориш със специалист.Ако продължаваш така животът ти съвсем ще се скапе.
    Аз пък не разбирам...какво толкова страшно и ужасно има в това да се възбудиш от жена? Това не означава,че си лесбийка...пък и на тази възраст е доооооста рано човек да се определя категорично като такъв и онакъв.
    Много сериозно си във филма,не е на живот и смърт ситуацията,успокой се.

Вземи пиши в bgmamma или на друго място. Тука най-много да ти кажат да вземеш да целунеш някое момиче та да видиш дали ще ти хареса и да се успокоиш най-накрая. То като си на 14 и нямаш гадже а повечето ти приятели сигурно имат нормално да си мислиш такива неща. Затова или целуни момиче или момче. По-добре момче.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    според мен е хванала тролейбуса към темата за модераторска помощ
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми