Ще го карам директно. Не си падам много-много в писането по форуми, но зададох въпроса си на една приятелка и тя ми каза да пиша тук, защото -цитирам- имало сексуално отворени хора, които да ти дадат смислен съвет и не се свенят от по-непристойните по обществените разбирания теми -край на цитата-. Та ще ви помоля – без простотии и без епитети за това кой е и кой не е педераст. Въпросът ми е свързан с факта, че гаджето ми много обича да му бъркам в задника с пръсти, докато му правя свирка или дори по време на секс. Проблемът е, че задникът му е ужасно космат, а мен много ме е гнус от косми. Шокиращо, моят човек си бръсне редовно пениса и топките и твърди, че го прави още отпреди да се запознае с мен, но за задника се опъва. Пробвала съм да му доставя удоволствието, което иска с четка за зъби или химикалка, но той казва, че това не го възбуждало, иска си пръсти. И аз се чудя какво да направя, защото имам усещането, че по космите полепва цялата мръсотия от тялото и ми е неприятно да ги докосвам, дори и след като гаджето току-що си е взело душ. Той казва, че няма идея как да се обезкосми, защото не вижда ясно за какво става въпрос дори и пред огледалото и го е страх да не се пореже със самобръсначката. Предполагам че и други тук имат този фетиш, защото задникът доказано е ерогенна зона, та въпросът е как карате жените да им е комфортно, докато ви бъркат там и как поддържате нужната, обезкосмена хигиена на това място. Аз лично нямам проблем да се оправям с кола маска, но моят отказва и да чуе, щяло да боли. Та алтернативи, с които да го накарам да се престращи? Лазерна епилация (не съм пробвала, но са ми казвали че пак боли), някакъв по-специфичен епилатор, някой от онези гелове, на които съм гледала реклами, нещо друго? Пак ви казвам – моля, без простотии – задавам конкретен въпрос, надявам се на конкретен отговор.