- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пускам тема
трябва да ми откраднат бамбука, за да побеснея, хе-хе
но пак ще е хубаво да са малко по-дружелюбни една към друга ;p
)))!
//идеално
Браво бе. Видя ли, че не трябва да се отчайваш толкова лесно? ;д
честито
пък кво, че след няколко месеца ще трябва да си търсиш нова компания
да не ти пука, важно е на теб да ти е добре, другите да го духат
само ще добавя, че няма мъж, който да си зареже приятелите заради жена
едното се гради с години, а другото се купува лесно
в бъдещето ли си започнал да виждаш?
супер! tell me more about it![]()
а дефиницията ти за мъж е доста сбъркана, според мен.
Съмнявам се да го мисли. Това е гласът на разочарованието от жените ;д.
фенката на оная боза лалалалалленд, знаеш ли, че най-лесния начин да определиш даден "мъж" е според облеклото
ако ходи винаги спретнат, излъскан и сякаш е тръгнал на бал, почти 100% е сигурно, че единственото мъжко в него е само името
пък танцува ли, дори не е нужно да го виждаш как изглежда, за да стигнеш до същото заключение
за да си разочарован от нещо, първо е нужно да имаш големи очаквания, а те да не се сбъднат
жените са пълната противоположност на мъжете, така че знам, какво могат да предложат
как се чувстваш? объркан ми звучиш.
какво общо има кино изкуството, моят вкус към него и твоята представа за "истински мъж"?
![]()
хехехехехе
само жените вярвате, че има 'истински' и 'неистински' мъже, или фалшиви, де да знам как сте ги именували
тва да не са чанти, да не ги произвеждат в Китай, че да са различни
все едно на теб да кажат, че си истинска жена, значи е можело и да си обратното, тва си зависи от човека, който ти го казва, от глупостите въртящи му се в главата, май и от нивото на интелекта му, от това дали цели да ти бръкне в гащите или в портмонето
аз говорех за напълно различно нещо
след като казвам, че няма мъж, който би си зарязал приятелите за жена, значи имам предвид мъж, а не нещото, на което ти казваш 'неистински' мъж
толкова прозрачен гей като теб да опитва да определя кой е мъж
Последно редактирано от papugai : 02-06-2017 на 12:07
ох, моя грешка. обърка ме това, че първо ми говореше за зарязване на приятели, купуване на нещо-си-там, а пък после за La La Land, боза и мъжко облекло.
/излизам и силно се надявам след това, което научих днес за мъжете, да не се е спретнал прекално, че не ми се иска да се усъмня в мъжествеността му още на първата среща, хехе ;p
абе вие не разбрахте ли че не е нужно да се трият коментари, хората са мислили и са губили време да ги пишат за да дойде някой прекалено изпълнителен и да изтрие всичко, който всъщност пък си мисли че прави добро
спокойно, никой няма да се насълзи ако някой друг му каже тъпак или идиот
(между другото не знам за кои коментари става въпрос точно в тоя момент ама казаното от мен важи)
Последно редактирано от LoadRunner : 02-06-2017 на 15:55
пиша отговор
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar