- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пускам тема
)))!
//идеално
Браво бе. Видя ли, че не трябва да се отчайваш толкова лесно? ;д
честито
пък кво, че след няколко месеца ще трябва да си търсиш нова компания
да не ти пука, важно е на теб да ти е добре, другите да го духат
само ще добавя, че няма мъж, който да си зареже приятелите заради жена
едното се гради с години, а другото се купува лесно
в бъдещето ли си започнал да виждаш?
супер! tell me more about it![]()
а дефиницията ти за мъж е доста сбъркана, според мен.
фенката на оная боза лалалалалленд, знаеш ли, че най-лесния начин да определиш даден "мъж" е според облеклото
ако ходи винаги спретнат, излъскан и сякаш е тръгнал на бал, почти 100% е сигурно, че единственото мъжко в него е само името
пък танцува ли, дори не е нужно да го виждаш как изглежда, за да стигнеш до същото заключение
за да си разочарован от нещо, първо е нужно да имаш големи очаквания, а те да не се сбъднат
жените са пълната противоположност на мъжете, така че знам, какво могат да предложат
Съмнявам се да го мисли. Това е гласът на разочарованието от жените ;д.
как се чувстваш? объркан ми звучиш.
какво общо има кино изкуството, моят вкус към него и твоята представа за "истински мъж"?
![]()
хехехехехе
само жените вярвате, че има 'истински' и 'неистински' мъже, или фалшиви, де да знам как сте ги именували
тва да не са чанти, да не ги произвеждат в Китай, че да са различни
все едно на теб да кажат, че си истинска жена, значи е можело и да си обратното, тва си зависи от човека, който ти го казва, от глупостите въртящи му се в главата, май и от нивото на интелекта му, от това дали цели да ти бръкне в гащите или в портмонето
аз говорех за напълно различно нещо
след като казвам, че няма мъж, който би си зарязал приятелите за жена, значи имам предвид мъж, а не нещото, на което ти казваш 'неистински' мъж
толкова прозрачен гей като теб да опитва да определя кой е мъж
Последно редактирано от papugai : 02-06-2017 на 12:07
ох, моя грешка. обърка ме това, че първо ми говореше за зарязване на приятели, купуване на нещо-си-там, а пък после за La La Land, боза и мъжко облекло.
/излизам и силно се надявам след това, което научих днес за мъжете, да не се е спретнал прекално, че не ми се иска да се усъмня в мъжествеността му още на първата среща, хехе ;p
пиша отговор
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar