Здравейте. Понеже ползвам фон дю тен, но слагам твърде малко количество, реших че ББ крема ще ми върши работа също. Гледах в интернет и се спрях на Гарниер, Нивеа и тези от серията на Орифлейм (мисля че и на Ейвън имаше подобни). Кожата ми е доста светла.. ползвам фон дю тен номер 2 и не е мазна, по- скоро суха. Та ако може да ми кажете коя от марките е най- хубава ако сте ползвали и има ли хубав ефект или да продължа да си използвам фот дю тена.
Аз имам бб крем на нивеа, универсален, за всички кожи( не им разбирам много, много на тези неща) доволна съм. Покритието е малко, не си личи, че имаш нещо на лицето, освен ако не си объркаш цвета де , и изравнява тена на лицето. Е не прави чудеса, но ако нямаш проблемна кожа е идеален. Иначе една приятелка си накупи бб крем на какви ли не марки, всичките са супер. Каквото и да си купиш, няма да сбъркаш.
Номер две като кажеш от ФДТ и всичко ти разбрахме, хубаво, че каза, че си бяла. Пробвала съм на Ейвън и Орифлейм ББтата. Орифлейм имат един или два цвята, които са супер светли и нямат грам покритие, съответно ако имаш кво да криеш, ще трябва коректор/и. Ако ползваш цветни коректори, нищо няма да стане. Ейвън имат по-голяма палитра от цветове, но оксидират малко и стават оранжеви, малко по-покривни са от Орифлейм, повече ги харесвам точно заради избора цветове и подтонове.
А, и орифлейма ми смъдеше адски, ако попадне около очите, явно не им е добра формулата.
квак
ммм, ако си много светла - потърси добре - нямат много тонове за избор май -при мен, освен ако не е лято, оставяха отенъци
като теб, 2ка фдт ползвам (2,102, или кото е един тон преди бяло )
на гарниер два различни вида имах, и не бях хепи, и се отказах, успех с търсенето
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тези които имах на гарниер не само че изчезваха през деня и оставяха едни линии, а и ми подчертаваха несъвършенствата. На нивея пък си беше баш като крем и след разнасянето почти не оставяше цвят, никакво покритие. Дано да намериш, защото съм останала с впечатлението, че повечето бб кремове имат по 2-3 цвята, които се оказват тъмни за много светла кожа.
Не знам какво си гледала в нета, ама аз свърших по-добра работа май ;д. Ако ти се поръчва пак от там (нета), се насочи към корейските марки Skin79 и Missha.
аз също съм с доста светла кожа и обичам да си слагам по мъничко и да стои натурално, ползвам това http://koreana.bg/product/lioele-dol...-v-cc-spf34pa/ и много ми харесва, най-хубавия такъв вид продукт, който съм ползвала е, но пише, че в момента е изчерпан в този сайт
Последно редактирано от galaxy29 : 01-30-2017 на 11:31
На Гарниер не ме радват особено, много ми оранжавеят всички тонове. От Нивеа съм адски доволна, него използвах най-дълго. Също и на Алверде от ДМ си бях взимала и не останах разочарована.
I'm too weird to live, but much too rare to die.