- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Забивки" или не? Възприятие на ситуацията.
Към автора - може тя да не го възприема по този начин (засега), но можеш да си сигурен, че много от тези нейни приятели биха чукали твоята и биха опитали да я свалят.
Айдйе бйе?!
Много е вероятно само ти така да си мислиш.
П.С. Ама ти вярно май изобщо не познаваш мъжете!
Виж ся, ти ако гушкаш само мама и цял живот си гушкал само мама, другите имаме и други социални контакти. Въобще - те наистина може и да искат да спят с нея ама тва далеч не е забивка и нещо, от което да се притеснява автора. Прегръдката е толкова разпространена, че по едно време разни хора ходеха по улиците с надпис „безплатни прегръдки“. Една прегръдка не значи чак толкова като действие за сваляне.
И аз въобще не вярвам в приятелството от различните полове, поне не онова, за което повечето момиченца си мислят, а именно сплитането на косите и тайните. Може да има приятелство като в моменти като моя - нито единият не харесва хора като другия за нещо различно от приятелство, отделно единия е на майната си в България, а другия се намира на 8 часа със самолет. И такива неща. Там, където не се задълбава кого си харесвам, защо, колко му е голяма пишката и така нататък. Той няма да се загледа в мен, няма да се влюби, защото харесва типичната празноглава барби с големите цици и късата пола, която да впечатли с парички и алкохолец, след което да напие и изчука. Аз не харесвам парти енимъли, не се впечатлявам от хилядарките, които пръска, когато е в България. И двамата с него знаем, че ако му падна пияна и разгонена, би ме изчукал ама няма, защото не би чукал майка си или сестра си, ако имаше последното. За мен там е границата на приятелството - „да, бих я наебал ама няма, щот ям и пия на една маса с нея, движим в квартала и ная смисъл да развалям това“.
квак