.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Препоръка

Препоръка

Здравейте,
    трябва ми препоръка за кандидатстване в университет. Учителката ми ми каза да си напиша сама, обаче аз нямам и представа как се пише такова нещо. Та молбата ми е, ако има някой приет вече в университет и му се намира една да ми пише на лично съобщение, за да му дам e-mail, на който да ми я прати. Благодаря страшно много!!!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Къде кандидатстваш? Пиши държава и университет, защото някои имат специфични изисквания.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Няма специфични изисквания, просто трябва да се преставят качествата на кандидата, академичното представяне до сега и така нататък.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Значи знаеш какво трябва да напишеш.
    Много мои бивши съученици сами си ги писаха едно време,защото учителите ги мързи и само подписват накрая.Ако такъв ти е случаят,можеш вундеркинд да се изкараш в този Letter of recommendation.
    Сядаш и пишеш просто.
    ето ти един линк,който може да ти помогне. http://blog.prepscholar.com/4-amazin...letter-samples
    Ако пък толкова не можеш да измъдриш нищо,попитай някой друг учител за помощ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си