- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможна ли е любовта между най-добри приятели?
Възможна ли е любовта между най-добри приятели?
да, даже е задължителна
несподелената
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз имам най-добър приятел,повярвай ми не е възможно да стане нещо..
Най-добрият ми приятел е сродната ми душа. Единственото, което различава отношенията ни от една връзка е, че не сме интимни. Обаче напоследък доста често се отваря темата да станем и такива приятели, а едно такова начинание или ще ни направи двойка, или ще развали изграденото до момента.
Разбира се, имала съм и случай, в който момчето ми беше като брат, но никой не е имал по-силни чувства от приятелска любов. Обаче го дължа на факта, че и двамата бяхме обвързани и на всичко отгоре двойките ни бяха в една компания.
Според мен любовта между двама най-добри приятели от различен пол е неизбежна.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Аз също имам най-добър приятел мъж,с когото никога не сме имали нищо интимно.Най-малкото сме адски различни като хора,той е противоположността на това,което искам в партньор.
Разбира се,виждала съм случаи,в които такова приятелство прераства във връзка.
Всичко зависи изцяло от човека.
Едно е сигурно-след края на такава връзка,нещата никога не се връщат в първоначално положение.Промяната е неизбежна.Поне такова е моето мнение.
Аз лично съм имала връзка с човек,с когото сме били много близки приятели години наред,но чак като попорастнахме и станахме осъзнати индивиди,ни удари в главата,че между нас има нещо.Станаха сериозни нещата,но след като се събирахме и разделяхме,повече никога не можем да бъдем приятели и си го знаем.Твърде много емоции и твърде много спомени.Това е.
Не, гледай си работата.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.