.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    redh00D_18
    Guest

Харесвам я но тя...

Здравейте ще пиша за това че харесвам едно момиче от моето даскало.
    От близо 2 месеца сме приятели. И тя стана от нашата компания. Всеки
    ден се виждаме и си говорим понякога се ебаваме (на майтап). От няколко
    дни си пишем праща ми сърца но това е само приятелски реших да се пробвам
    да и се харесам но когато разбрах се отказах. Чудите се от къде знам че не ме
    харесва и какво съм разбрал че да се откажа да и се харесам ето какво - Тя
    харесва друг и по точно моят най-добър приятел. Аз му казах че тя го харесва
    за да знам дали и той изпитва същото а той каза че изобщо не я харесва защото
    била много нахална и постоянно му писала. Това е искам да знам дали изобщо
    да си мисля че имам някакъв шанс понеже знаете ги повечето момичета сега
    че по трудно може да им се угоди тя не е кефла така да се каже но все пак е от
    21 век . Чакам ващите мнения.

Моето мнение е да опиташ да превъзмогнеш чувствата си и да не очакваш нищо от момичето. Дори да тръгне с теб, ще си просто заместител на най-добрия ти приятел. И след като сте в една компания, той винаги ще е пред очите й и ще се надява на нещо с него, докато не й омръзне да е с теб. Говоря ти това от личен опит. Била съм в ситуацията на момичето.
    Много харесвах едно момче, а най-добрият му приятел ме търсеше постоянно, знаеше за чувствата ми и след като разбра, че с харесваното от мен момче няма да се получи, ми предложи и тръгнахме. Истината е, че през цялото време просто се залъгвах, че изпитвам нещо. Той беше просто начин да се разсея и да опитам да забравя момчето, в което бях влюбена.
    Та.... дори да е с теб, винаги ще знаеш, че тя гледа на приятеля ти с други очи и ще ти е гадно.
    Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Глупости...Какво като в момента харесва най-добрият му приятел? Влюбена е толкова, че никога няма да го превъзмогне? Стига глупости.

Опитай се, кажи й какво мислиш и ако станат нещата просто й дай всичко от което има нужда. Тя е влюбена в човек който не и обръща внимание, ти и покажи, че си до нея, завладей я и ако успееш, ще я спечелиш. Ако чакаш нещо да се случи от самосебе си...няма..

Брато аз съм в подобна ситуация . Харесвам момиче с което бяхме най-добри приятели ,докато не и казах . Тя ме отряза поради това , че ако скъсаме ще си развалим приятелството . Тя сега ходи с някакъв малък педал (с извинение). И се карат постоянно. Като скъсат ще говоря с нея и ще и разкажа какво означава тя за мен. И ако ме отреже ще опитвам докрай . Да види колко я искам и ,че и трябва такъв като мен.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Голямо приятелство, няма що.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си