- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Парламентарни избори
Какво е мнението ви за предстоящите парламентарни избори и позициите на политическите партии у нас ? Очаквате ли смяна на политическия елит в България и промяна в цялостната политика на страната ?
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
Знаеш, че нещо не е наред, когато партийните тролове налазят тийнейджърски форум.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Аватарът ти ми напомня на мотото на една партия, това не е много добре.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Какво не ти харесва в евроатлантическите партии.
ЕС отваря толкова много възможности за младежи на твоята възраст, ако си решил да не се възползваш от тях, това е твой проблем. Хубаво е човек да бъде внимателен, но когато конспиративните теории станат повече от субстантивните, нещо не е наред.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не ми харесва, че се налага младите хора всеки ден да емигрират, а в ЕС винаги да ни смятат за хора трета ръка. Възможностите, които предлага ЕС е бране на ягоди. Повечето заминали българи не могат да се развиват, предпочитат да сложат техен човек на добра позиция, презира се по- бедния като неспособен .
Не ми харесва, че разни европейци могат да приватизират българския пазар. Планът, в който България си остава периферия и страна на Третия свят не е конспирация.
пък за хората от твоя пол даже са двойно повече тия възможности
https://www.facebook.com/EvaMaydell
Паунова, сега се омъжи и си смени фамилията
та тая проста овца е виден евродепутат от герб
ама е по-известна като държанката на завършилия във Вършец
тя му духаше, пък той я буташе напред
същата тая овца е завършила люпилнята за бъдещи кадри на америка за България 'Златарски' и американския в Благоевград
Аватарът ми представлява българското бойно знаме, което няма нищо общо с политиката.
Колкото до вратите, които ЕС отваря, именно те са една от основните причини за демографската криза в страната ни. Младите масово бягат от родината си и работят като втора ръка европейци в някоя друга държава. Тъжно е, че голяма част от българите не виждат това като проблем, а народът ни е аполитичен и няма никаква представа от заобикалящия го свят. За съжаление болшинството се интересува повече от това къде ще се натряска довечера, отколкото какво ще се случи с полуумрялата ни страна.
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
Ами как да си политичен в тая държава?
Десетки хиляди румънци от няколко дни са по улиците, протестират, защото правителството е решило да декриминализира редица корупционни престъпления в полза на политици, кметове и друга такава паплач.
Ние колко от тия си осъдихме? Не за корупция, за каквото и да е? Волен си развява пишката като най-големия шизофреник и какво стана накрая? Пробация...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Последно редактирано от Dwyd96 : 02-02-2017 на 18:54
ЕС е виновен и че не преписах на изпита. Меркел просто не иска да го взема тоя изпит![]()
Сега сериозно: Когато участвах в евроскола и бях в парламента в Страсбург, трябваше да прочета доста за ЕС и за политиките които води. Истината е че дават много възможности, но някои хора като не се възползват от тях си е лично техен проблем...
Всеки, който не споделя "европейските либерални ценности" и политиката на ЕС го прави русофил ? Кога ще разберете, че подобно разделяне на българите не води до нищо добро? ЕС е виновен за масовата приватизация на държавните предприятия и прехвърлянето на добива на ресурси в ръцете на международни компании. Българското производство е тотално унищожено, а малкия и част от средния бизнес е тотално смачкан. Ето до това доведе така желания опит за интеграция. Продължавайте да се радвате, че може да ходите да берете ягоди или да миете съдове в Англия и да възхвалявате ЕС.
Ахахахаха, трол от Патриотичния фронт в тийн форум, това е нещо ново.
https://bivol.bg/bspleaks-trolling.html
Напротив.. България влезна в ЕС 2007 а приватизацията е след комунизма.
Радвам се на интеграцията.
1 седмица бях в Дания (по европрограма), обиколих централна и източна Европа (пак по европроект), заседавах в европарламента (отново по европроект). Ягоди не съм ходил да бера.....
В момента от училището в което учех, всички от професия "Икономист", си водят лятната практика в Германия (и им плащат). Вторият етаж на същото училище беше изцяло ремонтиран(нови кабинети, нови чинове, офис столове) с европейски пари. Първия етаж пък беше ремонтиран от Америка за България.
Аз не виня младите хора, че емигрират.
Не вратите на ЕС са причина за демографската криза. А политическият ни "елит", който си е все същия от преди 89-та насам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Пробемът е в подрастващите поколения, че не осъзнават случващото се. Тяхното внимание е прехвърлено в това да мислят за Издислав и кой ще спечели фермата биг брадър и т.н. Тотална подмяна на ценности и промиване на мозъка. Аз се намирам точно в такива среди и много добре го виждам.