- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Парламентарни избори
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
от самостоятелна държава
искат да ни заличат като нация
щото 1300 години съществуваме
друга такава в Европа няма
същите като щатите
унищожават всичко, което е по-старо от тях
тук сме имали водопровод с топла вода
когато в Европата са си бърсали задниците в земята като кучета
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
Едва ли има по-добра алтернатива от една национална държава, която поставя собствените си интереси на първо място, която е независима политически и икономически. За такава държава трябва да се борим, а не за някаква утопия на мир и разбирателство. Това е невъзможно да се постигне.Защо трябва да слугуваме на ЕС, САЩ, Русия или интернационалните лобистки кръгове? България няма вечни приятели и вечни врагове, България има вечни интереси и колкото по-скоро се разбере толкова по-скоро ще можем да се наложим като нация.
"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."
Мисли малко, де. Всеки човек , който стъпва на бойното поле го прави , за различни идеологии, целящи благополучие и господ. Независимо дали под предтекст за защита на родината, демокрацията от тиранията, винаги е имало един илюстриран лош враг, който е представян за сатана. И така. Аз бих се организирал война, ако знам, че народа ще се освободи от оковите на определена власт.
Последно редактирано от Kriegmarine : 02-02-2017 на 20:37