.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Свети Валентин

Здравейте наближава Свети Валентин и се чудя какво да взема за своя приятел..
    За сега мисля понеже той е пушач да е запалка мисля да я гравирам но не съм сигурна дали това е добра идея ..
    Затова ми трябва съвет и можеби по добри идей!

Мега фен Аватара на divergent
    Защо да не е добра идеята? Готина е, защото хем е нещо, което се отнася за вас, хем ще му върши някаква работа, а няма да събира прах на секцията. Можеш да му вземеш и някаква табакера заедно със запалката. И нещо сладко. При моите идеи винаги присъства шоколада, няма как. :д
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на divergent
    Сещам се също за една интересна идея - запиши на диск всякакви песни, които и двамата обичате, също и такива, които ти напомнят за него и прочие. Може да озаглавиш файловете например "When we first met" (и това да е някоя песен, с която свързваш първата ви среща), "When you're not here" (когато не е при теб и тази песен ти напомня за него) и тн, и тн. Но може би има значение от колко време сте заедно, защото този подарък за мен и една идея по-личен.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на an7raks
    Бягай до мазето и му наточи 5 кила червено вино на човека, ако искаш да те обича.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    за кой Свети Валентин нашия си на 10ти или оня хомосексуалния на 14ти?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    койетоя
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Bela11 Виж мнението
    За сега мисля понеже той е пушач да е запалка мисля да я гравирам но не съм сигурна дали това е добра идея ..
    Никотинови дъвки.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Според мен запалката не е уместен подарък поради няколко причини:
    - имам спомени, че не се подарява запалка/часовник
    - Свети Валентин не е празник, който предполага такива общи подаръци и чисто материални

Моето предложение е или да инвестирате в някъв спомен,или подаръкът да е свързан със спомен, или да направиш ръчно нещо (не такова, хаха).

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Защото това е католически празник и нормалните мъже повече си падаме по Трифон Зарезан, по-добре му подари хубава бутилка и горещ секс. Така ще си уважила и 2-та празника, а той ще е супер доволен.

Чудя се дали да поръчам сребърно ланче с негова и моя буква за свети валентин..Дали е добра идея?Или звучи странно за момче
    Каффеее

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Bela11 Виж мнението
    Мхм, сега се замислям, защо е по-хубаво да нямам приятелка и да не празнувам Свети Валентин, по-добре че нямам вашите проблеми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си