- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За връзките и нуждата от "човек до себе си"
Щом за теб егото и ТИ сте най-важни на света, дори пред /евентуално/собственото ти дете, то недей става родител, моля те!
Пак казвам, не съм За да се търпите или по-лошо - да се биете и карате. Просто съм против "Ей, сега тоя ме кефи, ще си се шляпаме напред-назад, ще си народим деца, пък ако нещо не е наред, ще се разделим, кво му е".
Последно редактирано от an7raks : 02-05-2017 на 08:35
фишера според мен е живял в кошара, или е роден в кошара
собственият ти комфорт изчезва, когато създаваш дете
щото на теб може да ти е комфортно да се прибираш по нощите
да празнуваш всеки ден с пиене и дрога, пък да видим тоя комфорт
дали ще се отрази добре на детето ти
Не ми се чете всичко, теб прочетох.
Докато все още си от слънчевата страна на 20-те е по-вероятно да намериш човек, който освен, че е сам като теб не е повреден. Причините могат да бъдат различни, но повечето добри хора рядко са сами след определен момент.
Остава да чакаш изключение или да тръгнеш с някой доста под възрастта ти след време.
Имай различни познати, но нуждата от партньор далеч не се изчерпва със сексът. За жени е малко по-трудно у нас като че ли, но не е нещо, което да не можеш да си купиш. Здравословно е, но не е достатъчно човек да е спокоен.
Дългите връзки са ми чужди, това е цената която се наложи да платя, поради някои избори, които направих. При подобни обстоятелства, бих дал същия съвет, твоите обаче не са. Не се ограничавай, заради предразсъдъци или мнението на хора, които реално не ги интересува дали съществуваш. Брак и деца,може да дойдат и много по-късно, ако въобще. Колкото по-скоро срещнеш сродна душа, толкова по-добре. Нататък: както се развият нещата.
Последно редактирано от Soprano : 02-06-2017 на 19:42
това е така,
Иначе аз също не съм привърженик на стоенето в побоища викове и какво ли не само в името на децата. Първо, че не им даваш добър пример, примирявайки се с такива отношения, второ, че след 20 години, когато разберат какво се е случвало, няма да са ти благодарни, че са имали уж двама родители, а ще те съжаляват. От една възраст нататък децата не са такива егоисти и познавам немалко връстници, които отдавна са осъзнали какво се случва в сеемейството им и са съветвали потърпевшия родител да се разведе.
Няма как да знаеш какво и кого ще ти поднесе животът и хората се променят, преструват и т.н., но евентуална превантивна мярка е да не скачаш с двата крака на двайсе да се жениш и да се оглеждаш за red flags, защото в повечето случаи ги има далеч преди да минавате под венчило и да правите деца. Защото няма кво да си говорим, възрастта не е критерий за зрялост, но рядко се случва на 20 да имаш изграден и безпогрешно функциониращ оценъчен апарат за годни за женитба и деца хора.