евокино, мисля, че доста важен фактор е и двамата да искате едно и също от тази връзка.
поне при мен дори не може на се получи да харесам някого, който има различни представи за това какво ще правим заедно.
а преди, преди испанеца, все бях в някакви връзки, дето след 1-3 месеца (макс 6) ми се искаше да изчезна от земята, защото човека ме е кефел, ама бързото задълбочаване и превръщане в двойка твърде рано - отблъскваше ме.
в този ред на мисли, трябват ми поне няколко месеца да виждам някого, бързането и пришпорването ме ужасява.
Ей ме, минала е почти година, не сме си казали, че се обичаме, обаче то е ясно, че се обичаме, той се опитва да ме изнуди да му кажа, че го обичам ( нарцистични говеда сме). Ако ми беше казал, че ме обича на месец 3-6 не, че щях да имам проблем с това, просто не мога да отговоря. Не, че нямам чувства, просто не ги изразявам по този начин, не мисля и, че любов/обич са конкретни и коректни думи за букета от чувства, който изпитвам. Пък да не говорим, ме до 6тия месец може да не си си показал рогата още и нещата са нереалистични

лонг стори шорт, рядко искам.мъже, които имат различни планове за евентуалните "нас" , щото става дума за коренни различия, ако да.