- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За връзките и нуждата от "човек до себе си"
евокино, мисля, че доста важен фактор е и двамата да искате едно и също от тази връзка.
поне при мен дори не може на се получи да харесам някого, който има различни представи за това какво ще правим заедно.
а преди, преди испанеца, все бях в някакви връзки, дето след 1-3 месеца (макс 6) ми се искаше да изчезна от земята, защото човека ме е кефел, ама бързото задълбочаване и превръщане в двойка твърде рано - отблъскваше ме.
в този ред на мисли, трябват ми поне няколко месеца да виждам някого, бързането и пришпорването ме ужасява.
Ей ме, минала е почти година, не сме си казали, че се обичаме, обаче то е ясно, че се обичаме, той се опитва да ме изнуди да му кажа, че го обичам ( нарцистични говеда сме). Ако ми беше казал, че ме обича на месец 3-6 не, че щях да имам проблем с това, просто не мога да отговоря. Не, че нямам чувства, просто не ги изразявам по този начин, не мисля и, че любов/обич са конкретни и коректни думи за букета от чувства, който изпитвам. Пък да не говорим, ме до 6тия месец може да не си си показал рогата още и нещата са нереалистични
лонг стори шорт, рядко искам.мъже, които имат различни планове за евентуалните "нас" , щото става дума за коренни различия, ако да.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...