Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
Познавам хора, които консумираха с удоволствие и мярка, и нищо не беше окей след време.
Забележи, че не нападам никого. Сега ще ти кажа аз как пия. Пия, когато се съберем с приятели, но гледам да не се оливам. Самостоятелно, понякога, си сипвам вечер единствено, когато имам от на дядо ми мускатовата ракия, 2 3 малки, подплътени със сериозно количество салати и манджа. В случаите, когато съм се напивал на животно (имало е такива), не съм правил проблеми, не съм се държал антисоциално и прочее. Не съм зависим към алкохола. Не пуша. Имам приятел алкохолик. Той сам не иска да си помогне. Гадно е. И да, може би аз си сипвам сравнително често, но в същото време това не ми пречи на работа, учене, социални взаимоотношения и прочее. Как това, че пренасям навика на дядо в моето ежедневие мислиш, че ще ми докара проблеми, при положение, че винаги гледам да се контролирам? Освен това, гледайки ти аватара ще направя едно вероятно грешно предположение, но смятам, че дотолкова съм си с акъла като пия, че ще те пръсна на хартстоун