.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    viv9911
    Guest

Забраненият плод

Здравейте!
    Това ми е първата публикация и се надявам да сте ми много полезни и да не получа критики от вас , защото мисля , че ако на 17 не трябва да се влюбя в "лошото момче" , то кога?
    Та , нека започна.

В моя град има момче ( няма да използвам истинското му име - нека бъде Ангел) на име Ангел. Всеки го знае в малкият ни град ,но за съжаление не с много добро. Всеки виждаше в него само един "келеш" , който се биеше пред дискотеките , въртеше различни момичета , пиеше много алкохол, занимаваше се с незаконни сделки . Същият етикет слагаха и на баща му.Само аз виждах с Ангел един истински ангел. Моят ангел.
    Моят баща виждаше в Ангел едно момче , което никога не трябваше да се докосва до дъщеря му, за това и колкото много той да ми допадаше на външен вид аз стоях далеч от него.
    Но не за дълго.
    Преди около година завързах уж случаен разговор с него. Опитах се да се покажа пред него като лошо момиче , но аз и моята риза поддаваща се под пуловера ми и бележникът ми с успех 6,00 качен във фейсбук определено ме "спънаха" в моето изявяване като такава. Започнахме да излизаме , естествено се криехме , защото той знаеше какво е мнението на родителите ми за него.
    Лека-полека аз започнах да изпитвам доста силни чувства към Ангел и той определено забелязваше това. Прегръщах го силно , целувах бузите му, но се пазех от по-близък контакт , колкото и трудно да беше за мен.След време той ми каза , че трябва да спрем да се виждаме ,заради срама , който би брал ако "бащиката " разбере.

Дълго време не се търсехме , колкото и да ме болеше от този факт. Подминавахме се по улиците и нощните заведения като непознати. Е, не пропускаше да ме огледа ,но аз бях инат и нямаше да му пиша.
    Нооо всяко нещо има своят край и една вечер , пияна , му звъннах. Той ми вдигна и просто попитах как е. Завързах разговор с него и на следващата вечер по същото време бях в колата му , гледайки влюбено право в очите му.Не си казахме почти нищо. Абсолютно нищо. Седяхме и гледахме брега. Стана време да си ходя и той си ме закара до нас. Прегърнах го силно и си казах " Ако не сега , то кога? " и го целунах. Целунах го още 4 пъти и той ми се усмихна с думите " Бейб , какво ще те правя теб...не знам... "
    Решихме да си оставим малко време и да помислим КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ДА ПРАВИМ ..
    Той избягваше вечер след вечер срещите с мен , но ми пишеше как съм неговото бебче и дори и да се разбере за нас " да ставало каквото ще "

Една ПОРЕДНА вечер аз отново го помолих да се видим и той се съгласи. Но както от известно време насам той просто си изключваше телефона или си намираше оправдание . Тази вечер много ме ядоса и му написах СМС , на който той дори и не отговори .
    " Няма да те търся повече"

месец по-късно аз все още чакам.

За разлика от меркантилни девойчета , аз виждах една опора и сила в него, а не колата , дрехите и къщата му. А сега сигурно си пише с някоя еднодневка...

Какво да правя?

Мега фен Аватара на RapExotic
    От такива ангели не останаха свестни неупотребявани момичета.

Мега фен Аватара на divergent
    Като знаеш какъв е "играч", защо си го причиняваш? Винаги съм се чудела колко трябва да са влюбени момичетата, които знаят, че партньорите им са курвари и изневеряват при всеки удобен случай, но въпреки това продължават да са с тях и да прощават. Не ставай едно от тези момичета. Този човек може само да те дърпа надолу, но не и да ти влияе добре. Прехвърли интереса си някъде другаде преди да е станало по-сериозно и да страдаш още повече.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Като знаеш какъв е "играч", защо си го причиняваш?
    И аз това питам.Ако само търсиш забавление и да си прекарваш времето с някого,ок.Да изпитваш силни чувства-не е ок.
    Каква опора намираш в човек,който открито избягва отговорности и само и единствено си гледа кефа? 100% не си единствената,която му се връзва,загубени девойки колкото щеш.Не е това човек за теб,очевидно е.Нямаш какво да "чакаш".Най-много да се сети някоя вечер като му е скучно или някоя не му е вързала и да те потърси,но после пак ще изчезне.Ясно е,че с момчето искате различни неща.Самия факт,че го мислиш толкова,показва,че си се "навътрила" твърде много и то повече от него.Продължи напред и бъди с човек,с когото имате еднакво виждане за нещата и за това,което искате от една връзка.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Поредното доказателство, че високите оценки не са мерило за интелект.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Заглавието на "темата" ме разсмя.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Жил дьо Ре Виж мнението
    Заглавието на "темата" ме разсмя.
    Мен съдържанието.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от viv9911 Виж мнението
    Целунах го още 4 пъти и той ми се усмихна с думите " Бейб , какво ще те правя теб...не знам... "
    Съжалявам, че го казвам, Вивиана, но това звучи като откъс от някой булеварден роман.

Сама каза, че момчето се занимава с неща в които сто на сто не иска да те замества или просто си е намерил друга, което от двете ще да е просто го забрави. По-добре това да стане още в началото.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Съжалявам, че го казвам, Вивиана, но това звучи като откъс от някой булеварден роман.
    На мен ми звучи като откъс от Петдесет нюанса сиво, ама това е една друга тема...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Archer!
    Guest
    Момичето има нужда от емоции и драма. Докато не ги изживее няма да се откаже. Сигурно и този не е толкова лош, но тя си е набила филма и преувеличава. Кво да се прави, много деца минават през тази фаза.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си