.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Мега фен Аватара на divergent
    Щото хич не съм от отраканите и даже се водя смотана, а е имало страхотни възможности, и аз не знам как.
    И мисля, че на момчетата ви е по-лесно всъщност, защото вие сякаш се притеснявате по-малко да търсите такова другарче, следователно, има по-голям шанс.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Щото хич не съм от отраканите и даже се водя смотана, а е имало страхотни възможности, и аз не знам как.
    И мисля, че на момчетата ви е по-лесно всъщност, защото вие сякаш се притеснявате по-малко да търсите такова другарче, следователно, има по-голям шанс.
    Не е точно така някои се притесняваме, това че има такива на които от нищо не им пука е друг въпрос! Ако едно момиче и момче се харесат обикновено момичето нищо не прави, а само седи и чака момчето да направи първата крачка, което си има и плюсове, но и минуси, примерно ако чака някой да я заговори, вместо тя него може той да се окаже неподходящ, но ако момчето чака момичето да го заговори или да предприеме нещо мал шанс ще си остане с пръст в устата! Освен това много често момичето може да си мисли едно, а да казва съвсем друго нещо или само да прави някакви знаци, а аз примерно няма как да го разбера това!

Повече от фен
    Ако момчето се притеснява му е по-трудно отколкото на момиче което се притеснява.
    Момчетата търсят другарчета, а момичетата избират - на избиращия му е по-лесно.
    И най-вече - това, че не са те тракали много е хубаво, не е лошо.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Ако момчето се притеснява му е по-трудно отколкото на момиче което се притеснява.
    Момчетата търсят другарчета, а момичетата избират - на избиращия му е по-лесно.
    И най-вече - това, че не са те тракали много е хубаво, не е лошо.
    Е да, може да се каже, че си прав.
    И не съм казвала, че е лошо, а че се приема, че съм от задръстените в съвременното общество на шавливи кифли. Знам, че е много хубаво, аз се гордея с положението си и не се срамувам.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Повече от фен
    Е да, може да се каже, че си прав.
    И не съм казвала, че е лошо, а че се приема, че съм от задръстените в съвременното общество на шавливи кифли. Знам, че е много хубаво, аз се гордея с положението си и не се срамувам.
    Кой го приема така? Същите кифли. Защо определяш себе си спрямо тяхното мнение?
    Гордият човек няма да се нарече задръстен. Аз пък мисля, че шавливите кифли са задръстени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си