.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Лесно се чисти, като не им обръща внимание, или като се премести в друг град!
    Интерено е защо на момичетата като правят секс им лепват имена, а на момчетата не и защо, никое момче не се притеснява да не започнат да му викат примерно курвар!
    И по-добре да и казват курва, от колкото монахиня или задръстена!
    По-добре според кого? За мен курвите са задръстени и ги избягвам, не са ми приятни и не искам контакти с такива хора.

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Това е вярно, но съм убеден, че там въпреки това се прави много повече секс, отколкото в нашата страна!
    И само да попитам в България малко ли хора умират от глад и мизерия, малко ли хора ровят по кофите?
    Абсолютно, пълно е с бедни хора в България, но за тях никой не се сеща. В Африка се раждат много повече деца отколкото в Европа, така че не на мене тия истории за "гладните негри". Ако са толкова болни и гладни нямаше да се размножават като бълхи. Същото важи и за циганите.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    По-добре според кого? За мен курвите са задръстени и ги избягвам, не са ми приятни и не искам контакти с такива хора.
    Мхм, ем аз нямам против такива, освен това няма как да си сигурен, че тя дефакто е такава, може просто някой злобар на когото не е пуснала да и е лепнал етикет, иначе момичето може да е свястно!

Цитирай Първоначално написано от Archer! Виж мнението
    Абсолютно, пълно е с бедни хора в България, но за тях никой не се сеща. В Африка се раждат много повече деца отколкото в Европа, така че не на мене тия истории за "гладните негри". Ако са толкова болни и гладни нямаше да се размножават като бълхи. Същото важи и за циганите.
    +1 Така е, ние сме достатъчно интелигентни да направим сметка, като не можем да дадем на едно дете хубав живот не правим деца, тук в България децата са лукс за съжаление! А там никой не мисли може и 12 да си родят, пък как ще живеят какво ще ядат, ии ще има ли кой да се грижи за тях понеже родителите имат много деца и няма как да обърнат внимание на всички тях това не ги интересува!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си